STF Malmö City Hotell & Vandrarhem

Adress: Rönngatan 1, 211 47 Malmö  visa karta
Område: Malmö (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 99% (154 av 156 rekommenderar) (34 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(154 av 156rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 33)

Perfecte per conèixer la ciutat.

Rekommenderad av Margarette, Spanien (Spanien mån 20 apr 2020)
“Erem tres persones. Està ben situat, força cèntric. L'habitació estava neta i era prou còmode. Els espais comuns són molt agradables i tenen tot el que puguis necessitar. Ha resultat un dels millors allotjaments que hem estat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very nice place to stay around Copenhagen-Malmö

Rekommenderad av Catherine, Tyskland (Tyskland fre 27 mar 2020)
“Best friendly place ever! Spacious, sunny, calm, safe. Great place to spend a holiday at Sea. A real secret paradise! I'll definitely come again. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Good place for your first trip to Malmö

Rekommenderad av Liz, Tyskland (Tyskland ons 11 mar 2020)
“I like that the hostel has a guest kitchen where you're able to prepare and store your own food. Nice places to go for a walk, restaurants, shops and supermarkets are good to reach on foot.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Superbra bemötande och service. Såå skön...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 06 mar 2020)
“Superbra bemötande och service. Såå skönt med fräscht kök, det gör det så mycket trevligare när köket fräscht! Och det är det inte på alla vandrarhem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Absolut welcoming!

Rekommenderad av Catherine, Tyskland (Tyskland tor 05 mar 2020)
“A place that feels like "home". Very good location. Super friendly staff. Lots of space to cook and relax.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket nöjd

Rekommenderad av Marita, Sverige (Sverige sön 01 mar 2020)
“Välorganiserat och mycket fin stämning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rum för 4 personer

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 12 jan 2020)
“Rummet var rymligt och fräscht. Dock var luften lite för torr i rummet pga nån fläkt. De fristående sängarna var sköna att ligga på, lite för svettiga för mig, trots att vi hade fönstret öppet, kanske var det materialet i sängen som inte passade mig. 2-våningssängen gnisslade väldigt när personen som låg i den rörde sig på nedre platsen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

OK

Rekommenderad av Axel, Sverige (Sverige ons 18 dec 2019)
“Hej! Ni är inte riktigt lika aktiva som tidigare. Jag fick säga till om att en dusch släppte ut vatten, och det är inte lika många som är med och fixar i köket. Där fick jag diska och lägga undan material. Förr var det hela tiden grupper av idrott, uppträdande och kristna. Nu är det många invandrare som bor hos er, plus och minus, men det är visst inte lika många besökare. Jag kommer att bo en kväll i slutet på januari, och då kanske det är dags att pröva frukosten, vilket var längesedan. Det går ju bra att laga egen frukost och mat. Ni är alltjämt billiga och trevliga, så det blir nog flera besök. Mvh Axel”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Excellent accomodation

Rekommenderad av Kevin, Nederländerna (Nederländerna ons 11 dec 2019)
“We arrived early and it was no problem to check in already.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt boende men en del som behövs rättas till

Rekommenderad av Madeleine Gustafsson, Sverige (Sverige tis 10 dec 2019)
“Helt okej rum. Det enda som behövs rättas till där var elkontakten som satt lös vid min säng. Ni behöver också ta en koll på duscharna då jag upplevde att en av dem läckte och lät väldigt mycket. O bred man minsta lilla för mycket åt ena eller andra hållet så blev det antingen alldeles för kallt eller så varmt så man brände sig. Ni borde också kolla över städningen lite mer då jag såg att det låg en del damm i hörnen. Kolla också skåpen i rummen. I det rummet där jag sov så fungerade inte ett av skåpen vilket gjorde att det blev en del sura miner när alla andra skåpen var upptagna. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-06-03 09:10:04, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.