STF Malmö City Hotell & Vandrarhem

Adress: Rönngatan 1, 211 47 Malmö  visa karta
Område: Malmö (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 99% (158 av 159 rekommenderar) (33 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(158 av 159rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 33)

Gruppfrukost och sovrum

Rekommenderad av Axel, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Er frukost är inte så billig och jag är snål och skapar därför egen frukost i köket. Denna gång var det fantastisk frukost, men damen i receptionen förklarade att den specialgjorda frukosten bara var för den stora gruppen från Polen. Så fick det bli egen frukost igen! Normalt bor jag i 236, men denna gång fick jag bo ensam i 112 med tre sängar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Suveränt boende

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Tycker allt var bra, fick ju dessutom ett rum helt för mig själv. Hoppas verkligen det går bra för STF och detta vandrarhem och de som är berörda av rådande situation kan återkomma och det blir bra som tidigare.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt vi önskade

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Bra boende med allt vi önskade. Lugnt, god frukost, trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra och trivsamt

Rekommenderad av Robban, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Ett bra boende centralt i Malmö. Vi har varit här tidigare. Och det var lika bra då. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bredare sängar och lite uppräschning behövs - i köket speciellt.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“själva vandrarhemmet är okey, men lite sunkigt. Rent är det men slitet. Läget är super! personalen väldigt gullig. Men sängarna är alldeles för smala - 70 cm. Jag och min vän är båda långa och breda. Vi ramlade nästan ur sängarna n'är vi skulle vända oss. Känns som om det är tid att byta ut sängarna. Skönt med badrum på rummet! Men som sagt vi var där bara tre nätter. Tror inte att jag kommer att bo där nästa gång. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mitt i smeten

Rekommenderad av Kulturtanten, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Vi åkte till Malmö för att gå på konstmuseum och titta på Hilma af Klint. Någonstans behövde vi övernatta. Inte mycket mer än så men upplevelsen blev så fin tack vare den fina personalen med stora leenden och vänligt bemötande. Dit vill jag åka igen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En fin vistelse i Malmö

Rekommenderad av Sophie, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Jag hade en jättebra vistelse på STF Malmö City. Rummet var rent och snyggt, frukosten god och lokalerna trevliga. Inget att anmärka på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfecte per conèixer la ciutat.

Rekommenderad av Margarette, Spanien (Spanien mån 20 apr 2020)
“Erem tres persones. Està ben situat, força cèntric. L'habitació estava neta i era prou còmode. Els espais comuns són molt agradables i tenen tot el que puguis necessitar. Ha resultat un dels millors allotjaments que hem estat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very nice place to stay around Copenhagen-Malmö

Rekommenderad av Catherine, Tyskland (Tyskland fre 27 mar 2020)
“Best friendly place ever! Spacious, sunny, calm, safe. Great place to spend a holiday at Sea. A real secret paradise! I'll definitely come again. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Good place for your first trip to Malmö

Rekommenderad av Liz, Tyskland (Tyskland ons 11 mar 2020)
“I like that the hostel has a guest kitchen where you're able to prepare and store your own food. Nice places to go for a walk, restaurants, shops and supermarkets are good to reach on foot.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.