STF Mora Målkullan Vandrarhem

Adress: Björnramsgatan 2, 79232 Mora  visa karta
Område: Dalarna (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 94% (85 av 90 rekommenderar) (23 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(85 av 90rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Köket var lite eftersatt-det saknades en...

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige lör 29 feb 2020)
“Köket var lite eftersatt-det saknades en del basic utrustning och det var inte så bra städat - tex så låg det påsar där med gamla hårda bröd. En kylskåpsdörr var svår att stänga, lampan över spisen funkade ej, kompostpåsetunnan var så stor så det var bökigt att få ned komposten i påsen, som lätt vek ihop sig. Tex. kökslådorna skulle behöva rengöras. Pappret i pappersbehållaren var svårt att få av.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

På väg mot fjällen

Rekommenderad av CF, Sverige (Sverige lör 08 feb 2020)
“Mora STF vandrarhem var rent o snyggt. Fräscht frukostbullar, dock få toaletter i samma plan som sovrum o lite mjuka sängar. Perfekt läge mitt i stan o perfekt för övernattning i samband med längre bilresa mot fjällen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Uppskattar att det är bra städat i själv...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 15 nov 2019)
“Uppskattar att det är bra städat i självhushållsköket. Bra läge nära tågstation, affärer, Vasaloppsmuseet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett rum och kök

Rekommenderad av Granatherna, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“Vi fick en lägenhet med ett rum och kök vilket passade oss utmärkt. Trevligt bemötande av personalen på boendet. Vandrarhemmets placering mitt i Mora var utmärkt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Really good place

Rekommenderad av A.B, Frankrike (Frankrike sön 25 aug 2019)
“The room are clean and the bed really good, if you search a place to spend the night come there ! The owner is also very nice as the staff working in the place.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket bra och centralt läge i Mora! När...

Rekommenderad av Ulla, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Mycket bra och centralt läge i Mora! Nära Zorn gården som vi besökte.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Friendly looking hostel with a cosy atmo...

Rekommenderad av Ricardo, Storbritannien (Storbritannien fre 02 aug 2019)
“Friendly looking hostel with a cosy atmosphere in typical old Swedish house style. Nice common areas including a sauna and shower! Staff was very friendly, but a bit weird the reception is only open between 17 and 19. Hostel is clean and the beds are in good quality. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket för pengarna

Rekommenderad av Niklas, Norge (Norge mån 29 jul 2019)
“Stort rum, sentralt läge, väldigt trevligt att vi kunde låta några av våra saker kvar på rummet en stund efter att vi hade sjekkat ut”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

God och prisvärd frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“God och prisvärd frukost”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

Bra boende och bra läge, nära till stan,...

Rekommenderad av Ulle, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Bra boende och bra läge, nära till stan, enkel parkering. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-06-03 09:10:04, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.