STF Mora Målkullan Vandrarhem

Adress: Björnramsgatan 2, 79232 Mora  visa karta
Område: Dalarna (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 93% (102 av 110 rekommenderar) (24 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(102 av 110rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 25)

Bra läge om man vill vara centralt i Mora

Rekommenderad av Ekot, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Bra läge med fri parkering”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra läge med tillgång till de faciliteter som behövs för en genomresa.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Ett vandrarhem med klart och tydlig info vid incheckning på kvällen. Saknar handfat på rummet men det gick bra ändå. Litet kök men utrustad med allt man behöver. Frys finns. Rent och prydligt. Fräscha duschar och toaletter som fanns i korridor. Skönt att duschar var avskiljt för damer och herrar. Lätt att parkera och bra läge. Lugnt och tyst på vandrarhemmet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bekvämt boende

Rekommenderad av Magdalena , Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“Centralt boende, med närhet till Mora centrum och resecentrum. Lite lyhört mellan rummen och ut mot korridor. Enkelt att checka in även efter att receptionen stängt, likväl tidig utcheckning. Trevlig personal, och rummen/faciliteter var rena. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Källsortering

Ej rekommenderad av Uffe, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Under den slitna diskbänken fanns ett antal olika kärl för att vi gäster skulle källsortera. När personalen sedan kom, tömdes allt i samma sopsäck. Mycket dåligt!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

STF Mora

Rekommenderad av Mats Alfredsson, Sverige (Sverige tor 13 aug 2020)
“Helt ok och ganska prisvärt, lite slitet på sina ställen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lägenhet

Rekommenderad av Inga, Sverige (Sverige mån 08 jun 2020)
“På detta vandrarhem i Mora fanns 1 lägenhet som passade oss mycket bra nu i coronatider. Vi skötte oss helt själva med allt och behövde bara träffa någon när vi fick nyckeln till lägenheten. Vi bodde där 1 vecka. Jättebra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Köket var lite eftersatt-det saknades en...

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige lör 29 feb 2020)
“Köket var lite eftersatt-det saknades en del basic utrustning och det var inte så bra städat - tex så låg det påsar där med gamla hårda bröd. En kylskåpsdörr var svår att stänga, lampan över spisen funkade ej, kompostpåsetunnan var så stor så det var bökigt att få ned komposten i påsen, som lätt vek ihop sig. Tex. kökslådorna skulle behöva rengöras. Pappret i pappersbehållaren var svårt att få av.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

På väg mot fjällen

Rekommenderad av CF, Sverige (Sverige lör 08 feb 2020)
“Mora STF vandrarhem var rent o snyggt. Fräscht frukostbullar, dock få toaletter i samma plan som sovrum o lite mjuka sängar. Perfekt läge mitt i stan o perfekt för övernattning i samband med längre bilresa mot fjällen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Uppskattar att det är bra städat i själv...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 15 nov 2019)
“Uppskattar att det är bra städat i självhushållsköket. Bra läge nära tågstation, affärer, Vasaloppsmuseet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett rum och kök

Rekommenderad av Granatherna, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“Vi fick en lägenhet med ett rum och kök vilket passade oss utmärkt. Trevligt bemötande av personalen på boendet. Vandrarhemmets placering mitt i Mora var utmärkt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.