STF Mora Målkullan Vandrarhem

Adress: Björnramsgatan 2, 79232 Mora
Område: Dalarna (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 53 av 58 rekommenderar (14 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(53 av 58rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Fönsterbyte

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 16 mar 2021)
“De båda fönstren i "gästköket", borde nog renoveras eller bytas ut. Båda fönstren var mycket otäta och "kalldrag" uppstod utifrån. Utetemperatur var vid besöket ca:-12grC--(-3grC)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

vasan

Rekommenderad av Gammal, Sverige (Sverige tis 09 mar 2021)
“Det var ett bra boende för de behov som vi hade. Nära till bussar nära till mål och nära att hämta packningen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Övernatta

Rekommenderad av Mikael från Mariestad, Sverige (Sverige ons 10 feb 2021)
“Mycket bra läge centrum nära o nära till trevliga promenadvägar en februari lördag lätt att parkera ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt och rymligt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 12 jan 2021)
“Bra boende. Trevligt bemötande och bra info. Dock mycket kallt på rummet och i korridoren. Kallare än vad som rekommenderas som innertemperatur.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppenställe

Rekommenderad av David, Sverige (Sverige ons 07 okt 2020)
“Toppenställe helt enkelt. Jag har bott på många vandrarhem världen över och detta hamnar på min absoluta topplista. Oslagbart läge, att kunna sitta i köket och titta ut mot målgången av Vasaloppet är nästan lite för bra för att vara sant. Tydliga riktlinjer vad gäller in och utcheckning, rent, trevlig personal och sköna sängar för ett bra pris. Jag bodde här flera nätter och använde det som ”bas” när jag turistade i Dalarna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra läge om man vill vara centralt i Mora

Rekommenderad av Ekot, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Bra läge med fri parkering”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra läge med tillgång till de faciliteter som behövs för en genomresa.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Ett vandrarhem med klart och tydlig info vid incheckning på kvällen. Saknar handfat på rummet men det gick bra ändå. Litet kök men utrustad med allt man behöver. Frys finns. Rent och prydligt. Fräscha duschar och toaletter som fanns i korridor. Skönt att duschar var avskiljt för damer och herrar. Lätt att parkera och bra läge. Lugnt och tyst på vandrarhemmet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bekvämt boende

Rekommenderad av Magdalena , Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“Centralt boende, med närhet till Mora centrum och resecentrum. Lite lyhört mellan rummen och ut mot korridor. Enkelt att checka in även efter att receptionen stängt, likväl tidig utcheckning. Trevlig personal, och rummen/faciliteter var rena. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Källsortering

Ej rekommenderad av Uffe, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Under den slitna diskbänken fanns ett antal olika kärl för att vi gäster skulle källsortera. När personalen sedan kom, tömdes allt i samma sopsäck. Mycket dåligt!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

STF Mora

Rekommenderad av Mats Alfredsson, Sverige (Sverige tor 13 aug 2020)
“Helt ok och ganska prisvärt, lite slitet på sina ställen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-17 16:09:19, Host: online3core18, DB: , Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.