STF Trollhättan/Gula Villan Vandrarhem

Adress: Tingvallavägen 12, 46132 Trollhättan  visa karta
Område: Västergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 91% (50 av 55 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(50 av 55rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Lyhört

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 19 nov 2019)
“Det var väldigt lyhört, man hörde vad som sades i rummet bredvid. Bra parkeringsmöjligheter.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra bemötande och en god frukost ...

Rekommenderad av Värmländskan, Sverige (Sverige tor 14 nov 2019)
“Mycket bra bemötande och en god frukost med hembakat supergott bröd och hemgjort äppelmos osv. Perfekt läge nära city. Det fanns också en gratis gästparkering. Kan rekommendera detta boende!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Oktober 2019 på Fallfåran Gulla Villan

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge mån 28 okt 2019)
“Hei! Jeg likte veldigt godt oppholdet miitt på Gule Villan. Begge Annika veldig hyggelige og fleksibelt med innreise/avreise. Eneste jeg synes var negativt var at det manglet vindu-sikring (window Security) ppå mitt rom Fallfåran. Vinduene kunne åpnes helt på vidt gap, og da kunne jo et eventuelt barn falle ut! Veldig bra med kjøkken til å lage egen mat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Om vi varit 4 pers hur skulle man ta sig...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Om vi varit 4 pers hur skulle man ta sig till översängarna? Inga stegar fanns. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fullt ok ställe

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Ett bra vandrarhem med ok läge i ett äldre hus. Bra service och välstädat. Frukosten var väl tilltagen med mycket att välja mellan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nice place - but with room for improvement

Rekommenderad av Rasmus, Danmark (Danmark mån 22 jul 2019)
“The vandrehem has a lot of potential - the following suggestions would take the place to new heights 1. install blackout curtains in the rooms (this would be a big improvement) 2. move the kitchen downstairs in connection to the dining room/living room. This would make the vandrehem much more like the other STF vandrehems that we have visited (and how we generally expect a STF vandrehem to be). Giving the kitchen a more central place would make it easier for people to meet and would encourage people to actually cook their own food 3. put a cloth on the table that is easier to clean - would make it less stressfull to be a family travelling with children”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Very nice hostel

Rekommenderad av Greg, Polen (Polen mån 01 jul 2019)
“A very good experience! Perfect location, nice and clean room, a very good (optional) breakfast. I've already been there before and will likely return.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gula Villan

Rekommenderad av Rickard, Sverige (Sverige mån 01 jul 2019)
“En möjlighet att bo i ett charmigt äldre hus mitt i stan nära till allt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bra STF-boende centralt i Vänersborg men KALLT rum

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 maj 2019)
“I spent one night in this accommodation included breakfast and everything was quite price worthy except from the room temperature that held nothing above +18 dgr C and not a chance to switch on the ice cold radiator. I had a quick cup of tea, undressed and spent the evening in bed under the duvet! Good breakfast though! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Något lyhört.

Rekommenderad av Sundis, Sverige (Sverige tis 14 maj 2019)
“Något för lyhört. Hörs när dörrar öppnar och slår igen. Bra läge i Trollhätta. Nära järnvägsstationen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.