STF Mariestad Vandrarhem

Adress: Hamngatan 20, 54230 Mariestad  visa karta
Område: Västergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 92% (58 av 63 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(58 av 63rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Mysigt boende

Rekommenderad av PelleGustav/Sthlm, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Mycket mysigt boende väldigt centralt beläget. Hjälpsam och trevlig personal. Lite lyhört dock, så att vissa gäster inte kunde respektera tystnadsreglerna riktigt, gör att helheten inte fick full pott. Men det är ju egentligen inte boendets fel...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Centralt och mysigt, men lite trafikstört

Rekommenderad av Margareta, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Ett jättefint litet vandrarhem på bekvämt avstånd från järnvägsstationen, mitt i den gamla staden. Men det är ganska lyhört, vilket innebär att man hör liv och rörelse nere vid hamnen och åt andra hållet biltrafik på Västerlånggatan - inte mycket trafik, men när folk smällde igen sina bildörrar lät det som om de var inne i rummet. Det var sköna sängar, bra köksutrustning och välfungerande toa/dusch. Lite kändes det som att värden varit stressad och inte hunnit med, för en tvålbehållare var tom och det kaffe, som enligt skylt fanns att ta, fanns ingenstans att hitta, utan var uppenbarligen slut.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Plus för frukost

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Plus för frukost”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra läge, fin miljö

Rekommenderad av evalund, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Vandrarhemmet ligger i trevlig miljö och trädgården bidrar till den avslappnade upplevelsen.Hamnen tvärsöver gatan är mysig att promenera vid, och äta glass. Rummen är trevliga och det var lugnt i huset- köket bra, liksom sällskapsutrymmena. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Pittoreskt vandrarhem i centrala Mariestad

Rekommenderad av Signe, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Vi bodde tre personer i ett ljust och rymligt fembäddsrum som utan problem hade kunnat hysa ett par till gäster. I rummet fanns ett stort bord som lämpade sig ypperligt för brädspel. Utsikt över vackra tegeltak genom de stora fönstren. Mysig trädgård och beläget precis vid gästhamnen där det fanns gott om parkeringsplatser. Trevliga sällskapsrum och välutrustat kök med matsal som inbjöd till att slå sig ner och äta. Vänlig personal. Rekommenderas varmt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underhåll

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Ge rummen en genomgång och översyn! Sätt ny färg på väggarna. Se till att gardiner och rullgardiner är hela. Ta bort skräpkonst på väggarna. Det är så lite som behövs för att göra rummen så mycket fräschare! Dags att fräscha upp badrummen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Viss reservation

Rekommenderad av Skåne, Sverige (Sverige mån 30 dec 2019)
“Jag skulle rekommendera detta boende med viss reservation då det är slitet, gammalt och på sina håll lite ingrott vilket gör att det kan kännas ofräscht. Stället skulle må bra av en uppfräschning. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

lyhört, och personal med dålig koll

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“såg fint ut, boendet mitt i centrala Mariestad. Personalen som tog emot hade låg kunskap och lämnade ut nycklarna endast mellan 17-17.30 utan att berätta var boendet låg eller annan info. Alla gäster sprang runt och letade efter sina rum. Mitt rum var dåligt städat och det låg gamla tabletter på rummet, som barnen hittade. Lyhört.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ett prisvärt boende med vissa smärre brister

Rekommenderad av Robert, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Att bo i ett vandrarhem från sent 1600 tal är en upplevelse i sig. Centralt och naturnära läge i en vacker stad dessutom. Stort kök för den som väljer att laga mat själv. Gemensamma trevliga rum för samvaro och ett trevligt cafe med god mat frukost och glass för den som så önskar. Toaletter med handdukar som framstår som mindre fräscha. Bör nog bytas ut en aning oftare. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boendet är trivsamt, gammaldags charm, b...

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Boendet är trivsamt, gammaldags charm, bra service, ok frukost i trädgårdsmiljö. Välbeläget placerat vid Vänerns pärla i fin hamnmiljö med bra restauranger!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-14 11:08:44, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.