STF Mariestad Vandrarhem

Adress: Hamngatan 20, 54230 Mariestad  visa karta
Område: Västergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 93% (81 av 87 rekommenderar) (27 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(81 av 87rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-27 av 27)

Stressigt för flickan i receptionen som ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 08 jul 2018)
“Stressigt för flickan i receptionen som fick springa fram och åter till köket hela tiden. Var det för att det bara fanns en kortbetalningsmaskin? Annars ett väldigt fint ställe med bra läge och god service.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhem

Rekommenderad av Mc åkare i 40 år. , Sverige (Sverige ons 04 jul 2018)
“Rent o fint. Trevlig personal. Mysigt ställe. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Centralt kulturhusboende

Rekommenderad av Vandrarmartin, Sverige (Sverige fre 29 jun 2018)
“Helt centralt nere vid hamnen mot Värnen ligger en gammal garverigård där man får ynnesten att bo billigt. Förutom läget med vacker utsikt får man ett varmt o hjärtligt bemötande. Man kan inte bara äta frukost i trädgården utan även få mat, fika eller en kall öl. Har själv bara bott i det härbreliknande huset med receptionen o inte i det stora huset, men av bilder bedömer jag rummen som av god vandrarhemstandard. Läget centralt, men ändå ostört o lugnt, o med närheten till hamn o vatten gör vandrarhemmet till ett vi gärna återkommer till. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hemtrevligt,bra rustat och rent

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 15 jun 2018)
“SE ovan”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bra och prisvärt

Rekommenderad av Snoodi, Sverige (Sverige tor 07 jun 2018)
“Supertrevlig personal, fint rum och gemytlig miljö”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk miljö

Rekommenderad av Aeorient, Sverige (Sverige tis 29 maj 2018)
“Fantastisk miljö på vandrarhemmets gård mitt i gamla staden och nära till hamnen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rum 15

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 maj 2018)
“Luktade mkt. mögel i rummet. Hade öppet fönster men luktade ändå. Vaskade golvet när jag för. Trevliga människor där. Bra det fanns te samt kaffe att använda.”
STF Mariestad Vandrarhem svarar (tis 05 jun 2018)
Hej! Finns inget mögel i rummet eller i huset, måste vara något annat du känt. Ska forska lite i det. Tack för uppmärksamheten. Carina Andersson
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället