STF Mariestad Vandrarhem

Adress: Hamngatan 20, 54230 Mariestad  visa karta
Område: Västergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 93% (86 av 92 rekommenderar) (22 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(86 av 92rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

lyhört, och personal med dålig koll

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“såg fint ut, boendet mitt i centrala Mariestad. Personalen som tog emot hade låg kunskap och lämnade ut nycklarna endast mellan 17-17.30 utan att berätta var boendet låg eller annan info. Alla gäster sprang runt och letade efter sina rum. Mitt rum var dåligt städat och det låg gamla tabletter på rummet, som barnen hittade. Lyhört.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ett prisvärt boende med vissa smärre brister

Rekommenderad av Robert, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Att bo i ett vandrarhem från sent 1600 tal är en upplevelse i sig. Centralt och naturnära läge i en vacker stad dessutom. Stort kök för den som väljer att laga mat själv. Gemensamma trevliga rum för samvaro och ett trevligt cafe med god mat frukost och glass för den som så önskar. Toaletter med handdukar som framstår som mindre fräscha. Bör nog bytas ut en aning oftare. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boendet är trivsamt, gammaldags charm, b...

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Boendet är trivsamt, gammaldags charm, bra service, ok frukost i trädgårdsmiljö. Välbeläget placerat vid Vänerns pärla i fin hamnmiljö med bra restauranger!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dåligt av personalen

Ej rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Personalen på vandrarhemmet anser att taxan från STF inte stämmer och vill att man ska betala mer utöver bokningen via STF”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

En pärla vid Vänerns strand. Trevligt be...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“En pärla vid Vänerns strand. Trevligt bemötande. Mat o dryck i den lugna trädgården är ett plus. Lite svårt med kullersten och mycket trappor för de som går lite dåligt. Kommer tillbaka. Sjöberg”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Good location close to water, interestin...

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien fre 12 jul 2019)
“Good location close to water, interesting wooden buildings inside n out. Nice dinner, wine n frukost. Friendly staff. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

En hygienfråga

Rekommenderad av Nanna Henning, Sverige (Sverige lör 29 jun 2019)
“Det enda jag reagerade negativt på, var den (självklart alltid fuktiga) handduken på de allmänna toaletterna. En av de värsta bakteriehärdar vi kan ha i våra hem - förutom disktrasan förstås. Tror inte handdukarna byttes varje dag. Det borde dom. Här jag fel är jag väldigt glad för det.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett väldigt trivsamt och personligt inre...

Rekommenderad av Elisabeth , Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Ett väldigt trivsamt och personligt inrett vandrarhem med oslagbart läge invid hamnen. Frukostserveribgen var inte öppnad för säsongen, men vi åt på det intilliggande hotellrt. Annars såg köket välutrustat ut för den som vill lafa själv. Enda invändningen var att vårt rum var ganska slarvigt städat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt ställe!

Rekommenderad av Inger, Sverige (Sverige mån 05 nov 2018)
“Fantastiskt läge mitt i den gamla delen av fina Mariestad. Fin innergård och fina byggander och mysig inredning i gamal stil. Ordning och reda och rent å fint!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rent och snyggt, bra säng. Trivsamt vand...

Rekommenderad av Lisbet gemzell, Sverige (Sverige tis 09 okt 2018)
“Rent och snyggt, bra säng. Trivsamt vandrarhem. För kallt i rummet, kunde ej sätta på värmen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-10-23 18:47:58, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews