STF Forsvik Vandrarhem

Adress: Bruksvägen 9-11, 546 73 Forsvik  visa karta
Område: Göta kanal (Naturnära)
Gästbetyg: 96% (66 av 69 rekommenderar) (18 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(66 av 69rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-18 av 18)

Stort boendeutrymme i vacker miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 15 aug 2018)
“STF har i Forsvik ett unikt boende med stora rum. Intill boendet finns ett innehållsrikt museum, Göta Kanal, café och en restaurang. Några kilometer bort finner man Karlsborgs fästning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Värd att stanna längre

Rekommenderad av Christoph, Sverige (Sverige tis 07 aug 2018)
“Stort sovrum, eget badrum och ett kök som är tillräckligt stort så att det fungerar även som vardagsrum möjliggör längre uppehåll. Lite roligt att husets utrymningsvägar går tvärs genom alla rum. I byn verkar inte finnas någon mataffär, tyvärr. Forsviks bruk är absolut värd att titta på, man kan lätt lägga en hel dag på det. Vi lyckades även se hjulångaren Eric Nordevall II, spännande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dejligt sted, vi har været der mange gan...

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark tis 07 aug 2018)
“Dejligt sted, vi har været der mange gange og kommer gerne igen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra vandrarhem i vacker landskap

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 04 aug 2018)
“Mycket bra stort rum med eget kök bredvid! Kunde öppna flera fönster och få ett skönt korsdrag i 28 graders värme. Mycket lugnt och vackert i Forsvik. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

En trivsam upplevelse i fina Västergötland

Rekommenderad av Karin, Janne och Marie, Sverige (Sverige fre 27 jul 2018)
“Ett härligt boende i en gammal bruksmiljö. Roligt att miljön tagits så väl omhand. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bruksmiljö vid sluss

Rekommenderad av sörmlänning, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Lugnt, trevligt och gammal fin bruksmiljö.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det lukter dessverre ganske vondt utenfo...

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge sön 15 jul 2018)
“Det lukter dessverre ganske vondt utenfor rom nr 9, som vi bodde på. Tror lukten kommet fra våte,skitne kluter på bøttekottet der. Det trakk ned på helhetsinntrykkket og er enkelt å forbedre. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt och

Rekommenderad av Ramona , Sverige (Sverige ons 11 jul 2018)
“Mycket fin sommar plats, välvårdad runt bruket. Lägenheten på vandrarhemmet var stor, mysig och extra plus för leksakshörnan för de mindre ✌🏼 god frukost med trevlig personal i hemmiljö ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället