STF Forsvik Vandrarhem

Adress: Bruksvägen 9-11, 546 73 Forsvik  visa karta
Område: Göta kanal (Naturnära)
Gästbetyg: 95% (63 av 66 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(63 av 66rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Prisvärt boende i trevlig miljö. Både n...

Rekommenderad av XYZ, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Prisvärt boende i trevlig miljö. Både natur och kultur i omgivningarna med sjöar, Göta kanal samt bruksmiljö. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett charmigt boende

Rekommenderad av Viola, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Här känns det som om man förflyttar sig tillbaka i tiden till början av 1900-talet. Väldigt charmigt. Vi hade stort rum med eget kök. Bekvämma sängar. Bra frukost i närligande café. Väldigt trevlig personal. Jätte fin miljö runt omkring.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rofylld vistelse i Forsvik

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“En mycket trevlig vistelse på ett fint vandrarhem. Stort sovrum med egen dusch/toa och kök. I de allmänna utrymmena finns det också möjlighet att laga mat om man inte vill vara i det egna köket. Sen finns det ett vardagsrum med sköna fåtöljer och soffa samt tv. I närhet till vandrarhemmet finns det Kafé Adaoch lite längre bort Forsviks Café och Mat om man inte orkar laga mat själv eller bara vill ta nåt att dricka och sitta ute och se om det dyker upp nån båt på Göta kanal. Badmöjligheter finns det precis i närheten till vandrarhemmet och på promenad/cykel-avstånd finns ett fint litet bad i sjön Viken. Ett tips är att promenera tillbaka från badet längs en stig utmed Göta kanal. Utflyktsmöjligheter finns som t ex Karlsborg med fästningen ca 1 mil bort, Tiveden med naturområde och badmöjligheter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende i mysig, naturskön miljö

Rekommenderad av Mita, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Prisvärt boende i gammal och mysig miljö. Stort rum med två enkelsängar, eget kök. Ej tv på rummet. Fin omgivning att promenera i med intill-liggande mysigt café. restaurang och café också en bit bort vid kanalen. Trevligt att sitta i trädgården där. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bo mitt i historien

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Fantastiskt att få bo mitt i den gamla bruksorten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En liten pärla i fin miljö. Varsamt ren...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“En liten pärla i fin miljö. Varsamt renoverat och personligt inrett. Trevlig och hjälpsam personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Forsvik är värt ett besök

Rekommenderad av Baltzar, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Vacker plats med vackra omgivningar. Härliga kulturbyggnader med bra utrymmen. Den enda riktiga plumpen är att det är rejält lyhört i väggar och golv. I kombination med stomljud, knarriga golv och skrikiga spädbarn är man tacksam för öronproppar i necessären :-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Flott sted i historiske omgivelser

Rekommenderad av Vandreren, Norge (Norge ons 10 jul 2019)
“Flotte rom i autentisk historisk stil. Fantastiske omgivelser med et spennende industrihistorisk museum og rett ved Göta kanal. Ryddig, rent og ordentlig. Utmerket frokost. Veldig fornøyd med oppholdet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utomordentlig bra

Rekommenderad av Peter Fredskild, Danmark (Danmark mån 08 jul 2019)
“Vi har haft familjträf mellan vor danska och norska familj på Forsvik. Ett charmerande vandrarhem med mycket fine faciliteter och stora rum, som alle var mycket tilfredsa med. Servicen fraånvandrarhemmets sida var helt i topp, så vi kunne opleve det bedst möjliga uppehåll. Vi kommar mycket gärna igen. med dansk och norsk hilsen familien Stavik och Fredskild”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Miljön

Rekommenderad av M-L, Sverige (Sverige mån 20 aug 2018)
“En trevlig vacker historielektion”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.