STF Lärbro/Grannen Vandrarhem

Adress: Norrvangevägen 1, 624 52 Lärbro  visa karta
Område: Gotland (Vid kusten)
Gästbetyg: 81% (29 av 36 rekommenderar) (5 recensioner)

Gästbetyg: 81%

(29 av 36rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-5 av 5)

Ombonat vandrarhem med uteplats. Bra läg...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 31 aug 2019)
“Ombonat vandrarhem med uteplats. Bra läge för utflykter, det finns även ett krigssjukhusmuseum vid receptionen. Nära till mataffär i Lärbo samhälle. Ok frukost som du serverar dig själv när du vaknar :-). Fräscht gästkök.”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (ons 04 sep 2019)
Tack för din recension! Vi är glada att ni gillade läget och tyckte att köket var fräscht! Under högsäsong finns frukostbuffé att köpa. Varmt välkomna tillbaka!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boendet lyfter pga sin historia

Rekommenderad av Kaptenskan, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“Boendet hade en Mycket intressant historia. Det hade man kunnat lyfta upp mer. Hela ortens historia är intressant. Tyvärr var personalen involverad i andra aktiviteter i byggnaden, så vandrarhemsdelen kändes inte som prioriterad. Det saknades bra städmaterial och soptunnor. ”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (mån 26 aug 2019)
Tack för din recension! Vi ska absolut se till att se över vad vi kan göra för att lyfta historian mer. Vi ska även se över prioriteringarna hos personalen. Varmt välkomna tillbaka!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lärbo - Ett bra boende

Rekommenderad av A&A, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Trevlig personal, bra boendet kan rekommenderas”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (mån 22 jul 2019)
Tack så mycket för er recension, det värmer! Varmt välkomna tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Finaste bemötandet!

Rekommenderad av Margareta, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Vi var tvungna att avbeställa pga felaktig färjebokning fick finaste bemötandet , så vi vill gärna komma tillbaka!”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (tis 09 jul 2019)
Tack! Ni är varmt välkomna vid ett annat tillfälle!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Lite slitet o utspritt

Ej rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige sön 16 jun 2019)
“Fokus för stället verkar vara ett dykcenter och en styrketränings- och aktivitetslokal, vandrarhemmet känns lite som vid sidan om. Boendet, receptionen och frukostmatsalen ligger alla några hundra meter ifrån varann. Boende o lokaler känns lite nerslitna men funkar ju ändå bra för enstaka övernattning. Flera andra vandrarhem på Gotland har frukosten inkluderad i priset, så icke här. Jag fick i stället en fråga på SMS innan ankomst om jag ville köpa till frukost för 110:-, vilket jag gjorde. Serveringen öppnade först kl. 8, jag var ensam i matsalen och maten gjorde ett påvert intryck, alls icke prisvärt!För mig hade det varit bättre att äta min frukost på något närliggande fik.”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (tor 04 jul 2019)
Tack för din recension! Utformningen av lokalerna har varit så under lång tid, men planeras att ändras så småningom. Renoveringar är även på gång och sker årligen. Vi har haft inkluderat frukost när vi själva ägde restaurangen men i dagsläget är det bättre att ha det separat. Varmt välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.