STF Lärbro/Grannen Vandrarhem

Adress: Norrvangevägen 1, 624 52 Lärbro
Område: Gotland (Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 10 av 10 rekommenderar (4 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(10 av 10rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,2 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,4 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-4 av 4)

Minisemester

Rekommenderad av Ammi (Anne-Marie Klevebäck)°, Sverige (Sverige lör 10 okt 2020)
“Supernöjda. Eftersom vi, min man och jag, är 70+are (75 resp. 77 år) är vi noga med att hålla distans p.g.a. Covid-19. Vi hade en hel flygel med toalett, sovrum och vardagsrum för oss själva - toppen!!! Delade kök och dusch - inga problem med distansen där heller. Välutrustat kök med förvaring för kyl- och frysvaror. Vi valde Lärbro på grund av närheten till våra favoritställen, Lergrav, Slite, Gothemhammar, Fårö m.m. Besökte även Lärbro kyrka och begravningsplatsen för nazismens offer. Vi återkommer gärna och då helst på hösten. tack från oss, 2 nöjda penionärer 👍❤️ Ett plus var att man kunde beställa sänglinne samt städning efter utcheckning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helt ok boende

Rekommenderad av Cissi, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Rummen var bra, köket helt ok men badrummen var inte jätte fräscha! Det läckte från ett handfat på hela golvet. Överlag så trevlig personal, bra gym som ingår vilket var det bästa. Bra rum och helt ok kök. ”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (sön 16 aug 2020)
Tack så mycket för din recension! Vi är glada att ni uppskattade personalen och gymmet. Angående läckaget väntade vi på en VVS firma som skulle åtgärda problemet men de tog längre tid än väntat. Till nästa säsong kommer läckaget vara fixat och vi planerar även renovering av badrummen. Varmt välkomna tillbaka!
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Short Gotland Trip

Rekommenderad av Ueli, Schweiz (Schweiz ons 22 jul 2020)
“First time on Gotland (stay Sun-Wed), travelling with train/ferry from Stockholm-Nynäshamn-Visby and further by bus to Lärbro (say, I took a taxi because I arrived at midnight)”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (sön 16 aug 2020)
Thanks for your review! We hope you enjoyed your stay. Warmth welcome back!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lugnt boende

Rekommenderad av Sulan. , Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Ett bra och prisvärt boende som var enkelt att hitta till. Det hade bra sängar och rum. Det som saknades var möjlighet att städa själv, städskåpet var låst, samt viss utrustning i köket som skålar och gratängformar. Men i det stora hela fräscht och trivsamt. ”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (sön 16 aug 2020)
Tack så mycket för din recension! Vi är glada att ni gillade rummen och sängarna samt tyckte det var fräscht och trivsamt. Vi ska se över städskåpet i den byggnaden ni bodde i, så att det inte blir några missar. Vi ska även inventera köksartiklarna till nästa säsong. Varmt välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.