STF Lärbro/Grannen Vandrarhem

Adress: Norrvangevägen 1, 624 52 Lärbro  visa karta
Område: Gotland (Vid kusten)
Gästbetyg: 85% (17 av 20 rekommenderar) (5 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(17 av 20rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,4 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Helt ok boende

Rekommenderad av Cissi, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Rummen var bra, köket helt ok men badrummen var inte jätte fräscha! Det läckte från ett handfat på hela golvet. Överlag så trevlig personal, bra gym som ingår vilket var det bästa. Bra rum och helt ok kök. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Short Gotland Trip

Rekommenderad av Ueli, Schweiz (Schweiz ons 22 jul 2020)
“First time on Gotland (stay Sun-Wed), travelling with train/ferry from Stockholm-Nynäshamn-Visby and further by bus to Lärbro (say, I took a taxi because I arrived at midnight)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lugnt boende

Rekommenderad av Sulan. , Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Ett bra och prisvärt boende som var enkelt att hitta till. Det hade bra sängar och rum. Det som saknades var möjlighet att städa själv, städskåpet var låst, samt viss utrustning i köket som skålar och gratängformar. Men i det stora hela fräscht och trivsamt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ombonat vandrarhem med uteplats. Bra läg...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 31 aug 2019)
“Ombonat vandrarhem med uteplats. Bra läge för utflykter, det finns även ett krigssjukhusmuseum vid receptionen. Nära till mataffär i Lärbo samhälle. Ok frukost som du serverar dig själv när du vaknar :-). Fräscht gästkök.”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (ons 04 sep 2019)
Tack för din recension! Vi är glada att ni gillade läget och tyckte att köket var fräscht! Under högsäsong finns frukostbuffé att köpa. Varmt välkomna tillbaka!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lärbo - Ett bra boende

Rekommenderad av A&A, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Trevlig personal, bra boendet kan rekommenderas”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (mån 22 jul 2019)
Tack så mycket för er recension, det värmer! Varmt välkomna tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Finaste bemötandet!

Rekommenderad av Margareta, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Vi var tvungna att avbeställa pga felaktig färjebokning fick finaste bemötandet , så vi vill gärna komma tillbaka!”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (tis 09 jul 2019)
Tack! Ni är varmt välkomna vid ett annat tillfälle!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Lite slitet o utspritt

Ej rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige sön 16 jun 2019)
“Fokus för stället verkar vara ett dykcenter och en styrketränings- och aktivitetslokal, vandrarhemmet känns lite som vid sidan om. Boendet, receptionen och frukostmatsalen ligger alla några hundra meter ifrån varann. Boende o lokaler känns lite nerslitna men funkar ju ändå bra för enstaka övernattning. Flera andra vandrarhem på Gotland har frukosten inkluderad i priset, så icke här. Jag fick i stället en fråga på SMS innan ankomst om jag ville köpa till frukost för 110:-, vilket jag gjorde. Serveringen öppnade först kl. 8, jag var ensam i matsalen och maten gjorde ett påvert intryck, alls icke prisvärt!För mig hade det varit bättre att äta min frukost på något närliggande fik.”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (tor 04 jul 2019)
Tack för din recension! Utformningen av lokalerna har varit så under lång tid, men planeras att ändras så småningom. Renoveringar är även på gång och sker årligen. Vi har haft inkluderat frukost när vi själva ägde restaurangen men i dagsläget är det bättre att ha det separat. Varmt välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.