STF Lärbro/Grannen Vandrarhem

Adress: Norrvangevägen 1, 624 52 Lärbro
Område: Gotland (Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 70% 19 av 27 rekommenderar (14 recensioner)

Gästbetyg: 70%

(19 av 27rekommenderar)
Totalupplevelse 3,6 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Vidrigt!

Ej rekommenderad av Sara, Schweiz (Schweiz mån 16 aug 2021)
“Det här boendet var fruktansvärt, slitet smutsigt och ovärdigt. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Accomodation kids friendly!

Rekommenderad av CM, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Our stay at STF Lärbro was really nice. We have spent nice holidays. The accomodation is good. The matresses could be more confortable and I would have appreciated that the waterclose were cleaner! Except that the kitchen was nice with fridge and locker to put our food. The dining room and the terrasse were great and we enjoyed them a lot. We also had access to the sport room and we appreciated the game room for our kids! It was perfect for the children, some toys were there and plenty of games outside. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Oengagerad personal. Trevlig omgivning o...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Oengagerad personal. Trevlig omgivning och bra ytor inomhus. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mindre bra erfarenhet

Ej rekommenderad av Emma, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Efter att ha jämfört bilder på olika boenden så valde jag detta. Tyvärr stämmer inte bilderna riktigt med hur det ser ut i verkligheten, det syns att någon har försökt att fixa genom att måla om och byta golv men det behövs ändå städas ordentligt på gemensamma ytor åtminstone en gång i månaden. Sen var det alldeles för många gäster i samma hus, 2 duschar och 3 toaletter när man är runt 25-30 personer är inte riktigt optimalt i dessa pandemi tider. Det var värmebölja under vår vistelse vilket både var positivt och negativt, mycket sol & bad på dagen, på nätterna var det också väldigt varmt då det inte gick att öppna alla fönstren på rummet. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Bra läge men inte särskilt mysigt. Lyhör...

Ej rekommenderad av G, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Bra läge men inte särskilt mysigt. Lyhört och dörrar som gick upp. Sporadisk städning. Trevlig personal och rätt bra frukost.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt boende. Centralt för att besöka norra Gotland.

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige fre 09 jul 2021)
“Bra sängar. Lugnt. Bra utrymmen att vistas i, att äta. Boendet har en intressanthistoriam”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Diverse synpunkter

Ej rekommenderad av Smålänningarna, Sverige (Sverige mån 21 jun 2021)
“- Vi bodde första sommarveckan, vecka 24, och upplevde innemiljön som inte nystädad. - Utemiljön vid entrén till vandrarhemmet: Mycket ogräs - Informationsskylt för vandrarhemmets reception saknades från vägen. - Svårt att till en början att hitta en ansvarig. När vi väl fick tag i en ansvarig, var han serviceminded. - Den erbjudna frukostbuffén vid restaurang GP var spartansk och dyr. - Läget på norra Gotland var bra men närhet till bl a Blå lagunen och Fårö”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lärbro

Ej rekommenderad av Therése, Sverige (Sverige tor 17 jun 2021)
“Jättetrevligt bemötande och service från ansvarig. Inte lika omhändertaget vandrarhem som vi är vana att möta hos STF. Något ostädat och det kändes inte så roligt att besöka badrum och duschar. Rummet var helt okej, fräscha sängkläder/handduk ingick i priset som förhöjde intrycket. Mycket fin omgivning, stora gräsytor och trädgårdsmöbler utanför vandrarhemmet perfekt för fint väder. Frukosten som erbjuds intas nere på restaurangen vid vägen (Gotlandspizzan?), de ska ha en stor eloge för underbart bemötande och service samt fantastisk frukostbuffé!!”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (tis 20 jul 2021)
Tack för er recension! Vi är glada att ni uppskattade bemötandet, servicen och omgivningen. Alla gemensamma ytor städas dagligen. Vi vidarebefordrar er positiva bedömning till Gotlandspizzan. Varmt välkomna tillbaka!
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Städning och frukost

Ej rekommenderad av romo, Sverige (Sverige ons 16 jun 2021)
“Flera rum delade på EN toalett som inte städades på två dagar. Även om inte alla rum var belagda var vi inte ensamma om denna toalett. På Mc Donalds städas toaletter flera gånger om dagen. I Lärbro var papperskorgen välfylld. Frukost serverades på restaurang i närheten och det är väl ok. Men en krögare vet sällan vad en vandrarhemsfrukost innebär. Här var det väldigt gott om kolhydrater i alla former. Grönsaker och frukt saknades nästan helt. Fanns bara enstaka minitomater och några äpplen. Ett studiebesök rekommenderas på vandrarhemmet i Bunge eller Rävhagen/Visby.”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (tis 20 jul 2021)
Tack för din recension! Toaletterna städas dagligen och fördelade så att endast ett fåtal rum delar på en toalett. Frukosten är i ny regi för i år men vi är tacksamma för era tips och kommer vidarebefordra dessa till restaurangen. Varmt välkomna tillbaka!
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Good option for those travelling around Gotland

Rekommenderad av Raquel, Sverige (Sverige ons 16 jun 2021)
“Hosts were very friendly and accommodating, sorting out the key and lined for us ahead of arrival Room was clean and facilities looked good. Breakfast (at extra cost) was on a nearby restaurant and owner was very friendly. Overall we were happy with it. ”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (tis 20 jul 2021)
Thank you so much for your review! We're happy you enjoyed your stay. Warmth welcome back!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.