STF Eskilstuna Vandrarhem

Adress: Vasavägen 80, 632 29 Eskilstuna  visa karta
Område: Södermanland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 75% (15 av 20 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 75%

(15 av 20rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Bra, men trist med trapporna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 sep 2019)
“Bra, men trist med trapporna”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ok men små rum

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Ok men små rum”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

För övernattning

Ej rekommenderad av Thomas , Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Bra för genomresa och övernattning. Trist område en bit utanför centrum. Dåligt med kastruller i köket, som annan anmärkt på. Man ombeds svabba golv, men bara hinkar och ingen svabb!? ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av peo, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“För den som vill ha ett boende nära naturen men ändå centralt, så är STF vandrarhem i Vilsta idealiskt. Vandrarhemmet håller god standard och är prisvärt. Samtidigt finns fina spår i den närliggande skogen, ett gym, badplats, restaurang, relax (mot avgift). Aktiviteter av olika slag anordnas på de öppna ytorna. Nära till livsmedelsbutik. Jag uppskattade att bo så nära naturen och ändå kunna nå mitt arbete till fots. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Svårt att se att det var ett STF -vandrarhem

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Ingen flagga som visade att vi kommit rätt till ett STF-vandrarhem, när vi påpekade sa de, ” flaggan är trasig”. Dåligt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trevligt.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Hej. Lite förbättringsförslag. Om man nu ska skriva sitt rumsnr. på sina matvaror i kylen, föreslår jag att det finns små-lappar, penna och ev. liten korg. Lättare at då kunna dela ett hyllplan. Som alltid rinner vattnet i fel riktning från avloppet i duschen. Kanske inte mycket att göra åt men bör noteras till nästa renovering. I övrigt är det lugnt och ett väldigt bra boende. Med vänlig hälsning Lennart Smedjevik ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trångt

Ej rekommenderad av Pensionärer på resa i Sverige, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Rummet som bestod av fyra väggmonterade britsar var inte optimalt möblerat. På redan lilla ytan fanns ett kylskåp av normalstorlek, vilket inte var nödvändigt. Kylskåp fanns ju att tillgå i köken. Övriga saker som tog stor plats var ett alldeles för stort bord och en klumpig lösning för upphängning av kläder. Det hade varit bättre med enkla krokar på väggen och en väggfast spegel.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Tyst på rummet, dåligt kök, bra personal

Ej rekommenderad av Jacko och Miku, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Köket lämnade en del att önska. Få bestick, två pyttesmå kastruller och en gigantisk. Positivt var att det var tyst, trots närliggande camping hörde vi inga röster in ens när vi hade fönstret öppet. Personalen var trevlig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-09 18:31:16, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.