STF Norsholm/Kapten Billes Vandrarhem

Adress: Slussvägen, 61021 Norsholm
Område: Göta kanal (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 89% 49 av 55 rekommenderar (11 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(49 av 55rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Saknar charm

Ej rekommenderad av Par på genomresa, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Vi har varit runt på en del vandrarhem i sommar och detta var inte bland de mysigare. Kunde ha varit lite ljusare rum och det gemensamma köket som iofs var nyrenoverat hade mycket att önska när regnet sipprade ute och det saknades i övrigt gemensamma utrymmen att sitta vid. Vi fick heller inte det rum vi hade bokat. Vi hade bokat ett rum med dubbelsäng och utsikt mot kanalen, men fick ett rum på andra sidan med separata sängar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Min enda synpunkt är att vi råkade ut fö...

Rekommenderad av Henning, Sverige (Sverige tor 12 aug 2021)
“Min enda synpunkt är att vi råkade ut för ett sällskap som festade och ockuperade det gemensamma köket.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kapten Bille´s, STF Vandrarhem

Ej rekommenderad av CK, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Helt ok rum. Jättefint läge med restaurang och café. Dusch och tvättstuga i bra skick. Köket såg bra ut men var väldigt ostädat. Mycket dåligt utbud av köksutrustning och bestick. Ett fint vandrarhem för den som inte vill laga mat själv.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Väl värt ett besök

Rekommenderad av Genomfarare, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Trevligt, bra vandrarhem med guldläge vid Göta kanal”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Måltider

Rekommenderad av Västkustbor , Sverige (Sverige sön 25 jul 2021)
“Frukosten var i dyraste laget. Lunch/Middagsmaten var god och prisvärd.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dåligt bemötande vid klagomål.

Ej rekommenderad av Leif Naess, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Jag kunde inte sova då det kliade. Klockan 6 på lördagsmorgonen 17/7 2021 tvättade jag mig själv och sängkläderna. När vandrarhemmet öppnade berättade jag det för personal på vandrarhemmet. Mannen var helt oförstående och gick direkt in i ett försvar. Då mannen var helt oförstående lämnade jag vandrarhemmet trots att jag betalat för en natt till. Känner mig lurad på en natts sömn och 1040 kr. Jag har i efterhand förstått att de tar emot hundar på vandrarhemmet. Elsladden till min sänglampa var av. Resultat av en fyrfota vän? Att som mannen som tog emot mitt klagomål direkt gick in i försvar och inte ens begrundade olika alternativ gör mig fundersam. Vandrarhemmet skulle behöva lite omvårdnad. Tomma burkar i köket inga servetter, gammal mat i kyl och frys. Om man ska källsortera är det bra att märka upp de olika kärlen. Duschar och toaletter har besök av många utifrån. Husbil- och båtgäster?”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Man har det trevligt hos kapten Billes!

Rekommenderad av Beth, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Trots regn och sol om vartannat (juni) trivdes vi jättebra på boendet. Mycket trevligt bemötande som direkt gjorde att man kände sig hemma. Ett plus för möjlighet att hyra cykel o kanot som vi utnyttjade. Fina omgivningar att upptäcka. Ica-butiken låg nära o har öppet alla 365 dagar! Annars äter man i kaptenens restaurang som serverar bra frukost mot en kostnad o lunch o middag. Avslappnad o skön stämning. Fint att se båtarna passera genom Norsholm slussen. Hit kommer vi tillbaka flera gånger!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skräpigt gemensamt kök

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 jun 2021)
“Trist gemensamt kök matsal med mängder med smutsig disk ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mkt god frukost, och goda middagsrätter!...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 22 maj 2021)
“Mkt god frukost, och goda middagsrätter! Trevlig personal Bristande källsortering ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Välordnat och trevligt.

Rekommenderad av Oceanstyle, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Kan vara ett av de trevligaste vandrarhemmen i Sverige! Kan rekommenderas varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-11-24 17:25:55, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.