STF Vadstena Vandrarhem

Adress: Skänningegatan 20, 592 31 Vadstena  visa karta
Område: Östergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 87% (65 av 75 rekommenderar) (19 recensioner)

Gästbetyg: 87%

(65 av 75rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 23)

Toppenbra vandrarhem alldeles intill busshållplats

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Mycket trevligt boende med mysig trädgård i bra läge nära centrum och Vättern samt alldeles intill busshållplats. Mycket smidigt självhushåll med välutrustat kök. Kan varmt rekommendera detta vandrarhem. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra ställe

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Bra att det finns prisvärda alternativ. Trevligt med sittplatser ute och på verandan. Bekväm sovkomfort. Helt ok frukost. Bra med parkering på gården och cykel/MC-parkering med tak. Hoppas att det finns finansiering för underhåll av fönster och duschrum så att det inte förfaller!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt och trevligt med bra läge.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Mysigt och trevligt med bra läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt bemötande vid incheckningen, ry...

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Trevligt bemötande vid incheckningen, rymligt rum och centralt läge. Bra och prisvärd frukostbuffé. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkel standard, men rent och med allt de...

Ej rekommenderad av Signe, Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Enkel standard, men rent och med allt det nödvändiga. Vi sov tre personer i ett litet rum med två våningssängar, blev ganska trångt och mörkt då sängarna delvis minskade ljusinsläppet från fönstret. Trevlig personal och enkelt att checka in även efter att receptionen hade stängt. Välutrustat och fräscht kök i källaren med tillhörande matbord, vilket gjorde att man fick bära med sig tallrikar o.dyl. om man ville äta på ett mysigt ställe. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Utrustning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 25 maj 2020)
“Det kunde finnas lite fler bestick och kanske lite mer variation på tallrikar etc.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

God Jul i Vadstena

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 02 jan 2020)
“Fint boende då vi fick uppleva vår första jul i Vadstena med barn, barnbarn och nya släktingar. God mat och trevlig samvaro!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nära till centrum men kallt rum.

Rekommenderad av MH, Sverige (Sverige sön 08 dec 2019)
“Allt var bra med rummet i sig och nära till dusch och WC samt bra parkering för bilen. Det som inte var bra, var att det var kallt på rummet. Trots att värmen stod på max men det drog från fönstret .”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

När jag kom fram kom jag inte in på vand...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“När jag kom fram kom jag inte in på vandrarhemmet. Jag hade fått fel kod per telefon. Jag fick ringa journumret för att få koden. Varför sänder ni inte sms samma dag som gästerna ska checka in? Det gör andra. Rummet jag bodde i, Väpnaren, kunde endast öppnas med en kod. Varje gång jag skulle ut eller in var det ett himla oljud på den där mekaniken, extremt irriterande. Rummet var sterilt och tråkigt, inte ens en affisch på väggen. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra service.

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige ons 11 sep 2019)
“Bra service. Jag kunde ringa och få assistans trots att receptionen var stängd”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.