STF Vadstena Vandrarhem

Adress: Skänningegatan 20, 592 31 Vadstena  visa karta
Område: Östergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 88% (88 av 100 rekommenderar) (28 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(88 av 100rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 28)

När jag kom fram kom jag inte in på vand...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“När jag kom fram kom jag inte in på vandrarhemmet. Jag hade fått fel kod per telefon. Jag fick ringa journumret för att få koden. Varför sänder ni inte sms samma dag som gästerna ska checka in? Det gör andra. Rummet jag bodde i, Väpnaren, kunde endast öppnas med en kod. Varje gång jag skulle ut eller in var det ett himla oljud på den där mekaniken, extremt irriterande. Rummet var sterilt och tråkigt, inte ens en affisch på väggen. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra service.

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige ons 11 sep 2019)
“Bra service. Jag kunde ringa och få assistans trots att receptionen var stängd”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Uppiffning påkalla!

Ej rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 20 aug 2019)
“Fick ett trångt rum för tre st för oss två. Lingonblad i sängen. Gästköket i källaren inte så spännande.. svårt att bära upp bricka och ut i den fina trädgården med bra trädgårdsmöbler.. dörr för att ta sig upp med dörrstängare.. komplicerat! Fin frukostmatsal och frukost till rimligt pris.. men allt på bordet kändes att det var det billigaste valet i lågprisaffären. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Wi-fi

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Inte bra uppkoppling på internet. Kopplade ifrån ofta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vad ... får man för pengarna?

Rekommenderad av Bosse o Lena, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Ett STF-vandrarhem som (alltför) många andra. Positivt: nyrustad och fräsch köksdel. bara ca 10 min. promenad till centrum möjligheter att sitta ute äta eller umgås, vid vackert väder Negativt: trappor både upp till rummen och ner till köket köket i källaren, med en smal och trång trappa, vilket gjorde det svårt att t ex ta med maten utomhus våningssängar, vi var som tur var, bara två, men svårbäddade, smala och trånga sängar. priset: med tanke på att varken frukost el. städning+sängkläder ingår är det förhållandevis liten prisskillnad mot ett enklare hotellrum (där allt detta ingår). Positivt dock att STF-medlemmar har rabatt. Inte på alla ställen man frågar efter detta.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vadstenasommar

Rekommenderad av Goran Green, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Mycket trevlig personal. Bra bemötande. Städning helt OK. Tråkiga toaletter och duschutrymmen. Kändes gammalt och lite slitet. Fick rum med våningssängar. Inget för oss. Mycket, mycket tunna täcken. Kändes kallt även mitt i sommaren. Bra frukost !”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det gick snabbt och lätt att boka, att c...

Rekommenderad av Håkan , Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Det gick snabbt och lätt att boka, att checka in och att checka ut. Frukosten beställdes vid incheckningen och var bra. Kanske skulle incheckningstiden tidigareläggas. Ljud från korridorer, TV-rum och grannrum var lite stöande. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Suveränt

Rekommenderad av Anna , Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Vi rekommenderar Vadstena vandrarhem å det yttersta. Vilken service, både vid kontakt i telefon och på plats. Incheckningen gick galant, läget perfekt, rent och snyggt. Parkering i anslutning till boendet. Allt var kanonbra! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt läge, väldigt vänlig och hjälpsa...

Rekommenderad av Cilla, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Perfekt läge, väldigt vänlig och hjälpsamt värdskap.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Slitet. Duschrummet på övervåningen gick...

Ej rekommenderad av Gubbstrutten, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Slitet. Duschrummet på övervåningen gick inte att låsa. Köket visserligen nyrenoverat men tråkigt beläget i källaren. Frysskåpet helt igenisat. Öppettider för incheckning enligt STFs hemsida stämde ej. Att frukost kunde köpas framgick ej heller av STFs hemsida.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.