STF Vadstena Vandrarhem

Adress: Skänningegatan 20, 592 31 Vadstena  visa karta
Område: Östergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 87% (54 av 62 rekommenderar) (19 recensioner)

Gästbetyg: 87%

(54 av 62rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 19)

Utrustning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 25 maj 2020)
“Det kunde finnas lite fler bestick och kanske lite mer variation på tallrikar etc.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

God Jul i Vadstena

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 02 jan 2020)
“Fint boende då vi fick uppleva vår första jul i Vadstena med barn, barnbarn och nya släktingar. God mat och trevlig samvaro!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nära till centrum men kallt rum.

Rekommenderad av MH, Sverige (Sverige sön 08 dec 2019)
“Allt var bra med rummet i sig och nära till dusch och WC samt bra parkering för bilen. Det som inte var bra, var att det var kallt på rummet. Trots att värmen stod på max men det drog från fönstret .”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

När jag kom fram kom jag inte in på vand...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“När jag kom fram kom jag inte in på vandrarhemmet. Jag hade fått fel kod per telefon. Jag fick ringa journumret för att få koden. Varför sänder ni inte sms samma dag som gästerna ska checka in? Det gör andra. Rummet jag bodde i, Väpnaren, kunde endast öppnas med en kod. Varje gång jag skulle ut eller in var det ett himla oljud på den där mekaniken, extremt irriterande. Rummet var sterilt och tråkigt, inte ens en affisch på väggen. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra service.

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige ons 11 sep 2019)
“Bra service. Jag kunde ringa och få assistans trots att receptionen var stängd”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Uppiffning påkalla!

Ej rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 20 aug 2019)
“Fick ett trångt rum för tre st för oss två. Lingonblad i sängen. Gästköket i källaren inte så spännande.. svårt att bära upp bricka och ut i den fina trädgården med bra trädgårdsmöbler.. dörr för att ta sig upp med dörrstängare.. komplicerat! Fin frukostmatsal och frukost till rimligt pris.. men allt på bordet kändes att det var det billigaste valet i lågprisaffären. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Wi-fi

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Inte bra uppkoppling på internet. Kopplade ifrån ofta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vad ... får man för pengarna?

Rekommenderad av Bosse o Lena, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Ett STF-vandrarhem som (alltför) många andra. Positivt: nyrustad och fräsch köksdel. bara ca 10 min. promenad till centrum möjligheter att sitta ute äta eller umgås, vid vackert väder Negativt: trappor både upp till rummen och ner till köket köket i källaren, med en smal och trång trappa, vilket gjorde det svårt att t ex ta med maten utomhus våningssängar, vi var som tur var, bara två, men svårbäddade, smala och trånga sängar. priset: med tanke på att varken frukost el. städning+sängkläder ingår är det förhållandevis liten prisskillnad mot ett enklare hotellrum (där allt detta ingår). Positivt dock att STF-medlemmar har rabatt. Inte på alla ställen man frågar efter detta.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vadstenasommar

Rekommenderad av Goran Green, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Mycket trevlig personal. Bra bemötande. Städning helt OK. Tråkiga toaletter och duschutrymmen. Kändes gammalt och lite slitet. Fick rum med våningssängar. Inget för oss. Mycket, mycket tunna täcken. Kändes kallt även mitt i sommaren. Bra frukost !”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det gick snabbt och lätt att boka, att c...

Rekommenderad av Håkan , Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Det gick snabbt och lätt att boka, att checka in och att checka ut. Frukosten beställdes vid incheckningen och var bra. Kanske skulle incheckningstiden tidigareläggas. Ljud från korridorer, TV-rum och grannrum var lite stöande. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-06-30 14:41:02, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.