STF Vadstena Vandrarhem

Adress: Skänningegatan 20, 592 31 Vadstena  visa karta
Område: Östergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 88% (88 av 100 rekommenderar) (28 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(88 av 100rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-28 av 28)

Enkelt, men bra

Rekommenderad av gunnar, Sverige (Sverige ons 12 dec 2018)
“STF:s vandrarhem i Vadstena är ett enkelt boendealternativ i stan. Uppehållsrummet är fint, läget likaså med en trevlig promenad till centrum. Skall man klaga på något så är boendet inte särskilt prisvärt med tanke på att övernattningen skedde natten till måndag under lågsäsong i mitten av december.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

För dyrt

Ej rekommenderad av Yannick Suhard, Sverige (Sverige ons 10 okt 2018)
“Flera bra saker, men det kostar mycket för att vara ett vandrarhem. Man träffar ingen människa under vår vistelse. Jag som medlem skulle önska att medlemskapet borde gälla för hela familjen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Boende i behov av kärlek

Rekommenderad av Konstrundebesökare, Sverige (Sverige mån 17 sep 2018)
“Läget är fint, nära till Vadstenas sevärdheter. Bra att kunna parkera på gården. Även bra att kunna komma in med hjälp av kod som mejlats ut. Men rummet var spartanskt och tråkigt. Två våningssängar och sen inget mer... Samlingsrummet trist möblerat, klockan verkar stannat på 80-talet När vi städade torkade vi även av sängramarna och de hade inte blivit rengjorda på ett bra tag... Men det var billigt så därför ok för en natt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rummen och sanitetsutrymmena är i behov ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 aug 2018)
“Rummen och sanitetsutrymmena är i behov av upprustning. Sängen var katastrof.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Helt OK.

Rekommenderad av Karl Bengtsson, Sverige (Sverige fre 24 aug 2018)
“Helt OK vandrarhem i klassisk STF-stil. Inrymt en stor träbyggnad (före detta ålderdomshem från tidigt 1900-tal) med bekvämt gång avstånd till alla sevärdheter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Totalvistelsen

Rekommenderad av Norrlandstjej, Sverige (Sverige tis 21 aug 2018)
“Kunde ha fått bättre information angående olika utrymmen i huset. TV var knepig att både få på och av. Frukost tiden en på info.papper än i verkligheten. Ändå ganska nöjd.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt fräscht och fint. Tydliga instru...

Rekommenderad av Emil, Sverige (Sverige lör 04 aug 2018)
“Väldigt fräscht och fint. Tydliga instruktioner i kök och städutrymmen gjorde allt lätt att använda. Engagerad personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende på trevlig ort

Rekommenderad av A, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Ett helt OK vandrarhem med ett rum med bra standard. Bra läge nära centrum, men lite mycket trafikbuller. Trevlig småstad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.