STF Vålådalen Fjällstation

Adress: 837 75 Vålådalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 94% (276 av 294 rekommenderar) (46 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(276 av 294rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 48)

Tågtransfer

Rekommenderad av Roger Boklund, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“För att bidra till en bra miljö och tillgänglighet till vettiga priser vore det önskvärt om Fjällstationen koordinerade transfer till och från tåget i Undersåker i stället för att alla besökare skall boka egna transporter. Bra om Jämtlandstrafiken kan synkronisera sina turer med tågtrafiken, det skulle göra en positiv skillnad. Jag väljer boende där det är möjligt att ta sig med allmänna kominikationer eller där det är ordnat på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt. Mvh Roger Boklund”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Corona

Rekommenderad av Liáne, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Kändes tryggt och att man hade tänkt till när det gäller att hålla avstånd. All personal var väldigt hjälpsamma och positiva. Kändes lite familjärt på hela fjällstationen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Maten var ingen höjdare. Kunde varit mer...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Maten var ingen höjdare. Kunde varit mer kryddad och det var ingen större finess på den. Trevligt att bastun var öppen. Trevligt boende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En dag på fjället

Rekommenderad av Leif, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Vi var sex personer - en hade fyllt 50 år som vi firade med att åka till Vålådalen och gå en dagstur. Bra motagande i receptionen(Sussanne), God middag och bra frukost. Borden i matsalen var kladdiga till middagen. Tanke på coronan så bör de väl spritas och hållas resa,”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kontakt innan

Rekommenderad av Olle W, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Jag skrev ett Mail dagarna innan incheckning med frågor angående sen ankomst som aldrig besvarades. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Toppenfjällstation

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Vålådalen är en alldeles lagom stor fjällstation som kombinerar genuin miljö och bekvämlighet. Saknar kallbad i närheten av bastun och gemensam/mix-tid så att man kan basta med sin partner.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Icke-existerande Wi-Fi

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Hade dragit med datorn för att kunna hålla kontakt med ett par föreningar jag är aktiv i. Det gick inte alls! Om man påstår att något finns ( i det här fallet Wi-Fi) ska det finnas och fungera.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En bra avslutning på några dagars fjällvandring

Rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Bra boende och utmärkta facimiteter för att ta hand om en trött och blöt kropp efter en vecka på fjället. Badtunnor och bastu våffelbuffe och sedana en mycket god middag. På deten stabil och innehållsrik frukost gav veckan i fjällen en perfekt avslutning”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tunagården kändes mer som ett hostel än ...

Rekommenderad av Åsa , Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Tunagården kändes mer som ett hostel än fjällstation, så lite ofräscht kök och halvofräscha sängar. I övrigt var det bra städat. Men inte så gemytligt och mysigt. Det bästa var duschen och bastun som behövdes innan hemresan. Och trevlig personal o god mat i restaurangen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra vandring skaplig mat bra boende men ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Bra vandring skaplig mat bra boende men Tv4 fans inte på rummet vi påpekade detta men inget hände. För övrigt allt bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-28 17:01:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.