STF Vålådalen Fjällstation

Adress: 837 75 Vålådalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 94% (277 av 295 rekommenderar) (52 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(277 av 295rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 52)

Generellt var standarden bra, de gemensa...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Generellt var standarden bra, de gemensamma lokalerna var mysiga och trevliga men anser att rummen behöver sig en rejäl uppgradering för att kunna kalla sig "hotell" framförallt skulle jag se en generell uppgradering av rum och badrum ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Risk för dåligt rykte

Ej rekommenderad av Step up, Sverige (Sverige tor 25 jul 2019)
“Hej! Fick en känsla av att man lutar sig tillbaka på tidigare framgång och inte behöver bryr sig om, gästerna kommer ändå eftersom Vålådalen är så intressant område. Trevlig personal i restaurang och reception behöver stöd i ledningen genom att man satsar på fräschare boende och uppsnyggning av närmiljön. Varför inte plantera fina träd där man ser ut över en trist grusplan och ointressanta byggnader? Bara det att hitta sitt rumsnummer när man kommer vore ett enkelt första steg - finns ingen numrering på husen och alla nykomna går omkring och letar - skapar en osäkerhetskänslan och känns oproffsigt. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

dålig luft

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 24 jul 2019)
“Vi bodde i Tipshuset. Och jag undrar om ventilationen var igång för det blev väldigt instängt på rummet. Och man kunde inte vädra genom fönstret för då kom det in mygg och knott.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Naturrum var toppen! Supertrevliga anstä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Naturrum var toppen! Supertrevliga anställda med fantastiskt bemötande och fint presenterat! Underbara badtunnor! Skönt efter en dagsvandring. Genuin stämning och inte så kommersiellt inriktat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vår första vandrings vistelse

Ej rekommenderad av Ann-Kristin van Heesch, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Vår vandrings upplevelse var fantastisk och härlig på alla sätt. Boendet var inte alls i den standard vi hade förväntat oss. När vi bor på hotell med samma boendekostnad har vi en helt annan standard än vi fick uppleva nu. Att det inte var dubbelsäng utan en våningssäng med trasig ribbbotten för vuxna människor kändes som ett skämt. Toalett med dusch i standard som från sextiotalet var förvånansvärt. Jag kan inte förstå att bara för att man tycket om att vara ute i naturen inte kan ha ett bekvämt och trevligt boende.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Det börjar bli klart slitet och skulle b...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Det börjar bli klart slitet och skulle behöva en uppfräschning. Badrum och kök var ok men lite färg i korridorer och på dörrar mm hade gjort ett bättre helhetsintryck. Testa för övrigt att försöka raka dig i tvättstället och sen tvätta ansiktet utan att antingen slå sönder glashylla ovan tvättstället eller att komma åt vattnet. Visst jag är över normalläge men ändå..För övrigt ok badrum.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fin fjällstation med tråkig restaurang

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Hej, fjällstationen är mkt trevlig men restaurangen lämnar en hel del att önska. Frukosten är jättebra men två trerättersmiddagar var ingen rolig upplevelse. Hummersoppa som var för salt, torra älgfärsbiffar synd på fin råvara, konstiga kombinationer med blåbärsås och stark enbärssmak på biffarna. Rödbetor som smakade jord. Andra middagen var helstekt fläskkarré med en konstig majonässås som inte passade. Förrätt en toast Skagen där btödbiten inte gick att äta. Åt en lunch i form av lasagne som oxå var översaltad och saknade bechamellsås,trist. En trevlig anläggning som dras ner av en riktigt tråkig restaurang. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personalen I restaurangen var mkt trevli...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Personalen I restaurangen var mkt trevlig, men maten var mkt dålig. Blev väkt tidigt på morgonen av att en okänd man låste upp min dörr, tittade in, såg mig som låg I sängen nyvaken och sa aha. sen stängde han dörren låste efter sig och gick igen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällvandra

Rekommenderad av Jessica, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“För att verkligen få avkoppling och ge mig själv lite lyx på vägen så började och avslutade min vandring med tre rätters middag, övernattning och frukost på fjällstationen. Mycket god mat och jag rekommenderades ett gott vin som verkligen passade till måltiden. Fjällstationens huvudbyggnad är av äldre modell, otroligt charmigt och fräscht. Åker gärna och stannar där igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Uppdatera

Rekommenderad av Petronella, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Vålådalen dit åker man för naturen. Fjällstationen behöver uppdateras o behöver en engagerad platschef som ser vad som ska göras. Vårt rum behövde nya sängar, torkskåpet var trasigt, rullgardinen var trasig. Restaurangen där är frukosten bra men middagen mkt ojämn och ibland dålig. Mer sallad och grönsaker så kan man välja till kött el fisk. Miljömedvetet o lokalproducerat, mer av det. Yogan var bra. Totalpriset dyrt m tanke på ovan.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-23 15:51:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.