STF Vålådalen Fjällstation

Adress: 837 75 Vålådalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 94% (276 av 294 rekommenderar) (46 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(276 av 294rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 54)

Tycker att kostnaden är alldeles för hög...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 jan 2020)
“Tycker att kostnaden är alldeles för hög gällande mat på restaurangen. Middag: 385 :-, alldeles för dyrt i förhållande till vad som erhölls. Borde halveras.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Vålådalen med värme

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige mån 06 jan 2020)
“Vi var två som firade nyår på Vålådalen fjällstation. Det vi tar med oss är att det är en fin anläggning men främst det vänliga bemötandet av både receptionspersonalen som de i restaurangen och den goda maten!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härliga dagar i Vålådalen

Rekommenderad av Annmari, Sverige (Sverige fre 27 sep 2019)
“Skönt att vara ute i fint väder. Rummet var bra med skön säng. Middag med 3 rätter och givetvis frukost med mycket gott bröd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gammaldags miljö med bra mat och god service

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige lör 21 sep 2019)
“Vi gillade atmosfären i den gamla delen av fjällstationen. Trevlig och full av historia och charm. Eftersom vi är i 75-årsåldern visade sig sängarna vara lite av en utmaning, tyvärr. Hade vi vetat det hade vi valt rum med vanliga sängar. Vi var tre personer och saknade var sin stol. Men gemensamhetsutrymmen precis utanför dörren funkade jättefint. Superb mat och riklig. Finfina matsalsarrangemang. Vi gillade inslaget av skidgymnasister. Inspirerande och roligt att direkt få uppleva Vålådalens gamla traditioner som träningsmiljö i modern tappning. Trevlig och ungdomlig personal med servicekänsla. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mångårig gäst

Rekommenderad av Arne Jansson, Sverige (Sverige sön 08 sep 2019)
“Aldrig varit besviken någon gång av de 15-20 jag bott på STF Vålådalen. Vill särskilt ge ett beröm för maten. Bekvämlighet och service mycket bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stillheten

Rekommenderad av Olle E, Sverige (Sverige lör 31 aug 2019)
“Blev en härlig återblick och samtidigt en kraftansträngning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ett toppenhotell.

Rekommenderad av Ulf, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Vi avslutade en åttadagars vandring i Härjedalens och Jämtlands fjällvärld med en natt på Vålådalens fjällstation. Det var en fin avslutning. Vårt rum i hotellet var härligt gammaldags charmfullt. Den förbeställda middagen i restaurang Olga var av toppklass. Likaså var frukosten nästa morgon. Vi kommer gärna tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

One of the best fjlällstations I know. I...

Rekommenderad av RW, Tyskland (Tyskland lör 17 aug 2019)
“One of the best fjlällstations I know. I was positively surprised about condition of the rooms but also cleanliness of the kitchen ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vålådalen Ottfjället

Rekommenderad av Geir, Norge (Norge mån 12 aug 2019)
“Jeg kom sent fram til Vålådalen og hadde bare to netter. Frokosten var veldig bra begge dagene. Jeg gikk til Ottfjället for naturopplevelsen og se på geologien der (metamorf sandstein med vulkanske ganger ca 600Ma gamle). Fint vær og utsikt fra toppen. Regn og torden på kvelden. Dagen etter reiste jeg til Torsby i regnvær. Jeg skulle gjerne hatt flere dager i området og kanskje besøkt Lunddörren og Helags.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det skullle behövas mörkläggningsgardine...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Det skullle behövas mörkläggningsgardiner i rummet ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.