STF Vålådalen Fjällstation

Adress: 837 75 Vålådalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (234 av 251 rekommenderar) (42 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(234 av 251rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 42)

Vår första vandrings vistelse

Ej rekommenderad av Ann-Kristin van Heesch, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Vår vandrings upplevelse var fantastisk och härlig på alla sätt. Boendet var inte alls i den standard vi hade förväntat oss. När vi bor på hotell med samma boendekostnad har vi en helt annan standard än vi fick uppleva nu. Att det inte var dubbelsäng utan en våningssäng med trasig ribbbotten för vuxna människor kändes som ett skämt. Toalett med dusch i standard som från sextiotalet var förvånansvärt. Jag kan inte förstå att bara för att man tycket om att vara ute i naturen inte kan ha ett bekvämt och trevligt boende.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Vålådalens fjällstation - varning!

Ej rekommenderad av adjunkten, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Helt omöjligt att sova pga att de var tokvarmt: 1. Alla element var på för fullt och några gick inte att stänga av. 2. Fönstret gick inte att öppna! Efter klagomål fick vi ett nytt rum med liknande punkt1, men fönstret gick att öppna! Men om man öppnade detta kom alla knott och mygg in. Hur kan man ha fönster utan myggnät/vädringslucka i dessa myggrika marker? Följden blev två sömnlösa nätter. Totalt kass början och slut på en annars bra fjällvandring med trevligt bemötande i stugorna.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Det börjar bli klart slitet och skulle b...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Det börjar bli klart slitet och skulle behöva en uppfräschning. Badrum och kök var ok men lite färg i korridorer och på dörrar mm hade gjort ett bättre helhetsintryck. Testa för övrigt att försöka raka dig i tvättstället och sen tvätta ansiktet utan att antingen slå sönder glashylla ovan tvättstället eller att komma åt vattnet. Visst jag är över normalläge men ändå..För övrigt ok badrum.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fin fjällstation med tråkig restaurang

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Hej, fjällstationen är mkt trevlig men restaurangen lämnar en hel del att önska. Frukosten är jättebra men två trerättersmiddagar var ingen rolig upplevelse. Hummersoppa som var för salt, torra älgfärsbiffar synd på fin råvara, konstiga kombinationer med blåbärsås och stark enbärssmak på biffarna. Rödbetor som smakade jord. Andra middagen var helstekt fläskkarré med en konstig majonässås som inte passade. Förrätt en toast Skagen där btödbiten inte gick att äta. Åt en lunch i form av lasagne som oxå var översaltad och saknade bechamellsås,trist. En trevlig anläggning som dras ner av en riktigt tråkig restaurang. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personalen I restaurangen var mkt trevli...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Personalen I restaurangen var mkt trevlig, men maten var mkt dålig. Blev väkt tidigt på morgonen av att en okänd man låste upp min dörr, tittade in, såg mig som låg I sängen nyvaken och sa aha. sen stängde han dörren låste efter sig och gick igen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällvandra

Rekommenderad av Jessica, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“För att verkligen få avkoppling och ge mig själv lite lyx på vägen så började och avslutade min vandring med tre rätters middag, övernattning och frukost på fjällstationen. Mycket god mat och jag rekommenderades ett gott vin som verkligen passade till måltiden. Fjällstationens huvudbyggnad är av äldre modell, otroligt charmigt och fräscht. Åker gärna och stannar där igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Uppdatera

Rekommenderad av Petronella, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Vålådalen dit åker man för naturen. Fjällstationen behöver uppdateras o behöver en engagerad platschef som ser vad som ska göras. Vårt rum behövde nya sängar, torkskåpet var trasigt, rullgardinen var trasig. Restaurangen där är frukosten bra men middagen mkt ojämn och ibland dålig. Mer sallad och grönsaker så kan man välja till kött el fisk. Miljömedvetet o lokalproducerat, mer av det. Yogan var bra. Totalpriset dyrt m tanke på ovan.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Dålig service

Rekommenderad av Wiktor, Sverige (Sverige mån 01 jul 2019)
“Boendet var fint med rena och fräscha rum och lokaler. Det tråkiga var den dåliga servicen i receptionen. Jag och min flickvän kom med hund och fick betala tillägget för hund på 100kr (inga stora pengar). Men att behöva betala något som inte nämns på er hemsida. Personalen i receptionen gav ingen info om var vi fick ha hund osv, färdbeskrivning till rätt stuga fick vi inte heller utan var tvungna att leta själva. Sedan information om fjälluffa hade dem inte heller utan såg nästan ut som frågetecken. När sedan 8 ungdomar står och väntar i ca 10 min på att få sin stämpel så väljer personalen i receptionen att lära upp någon istället för att hjälpa kund. Så att utbilda personal i service hade varit en förbättring för allt annat är jag riktigt nöjd med. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dyr frukost och middag i matsalen

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tor 27 jun 2019)
“120kr för denna frukost är ett överpris. För det priser kan man förvänta sig att frallorna är tinade inuti, att det finns fler pålägg av bättre kvalitet mm. Men egentligen tycker jag standarden är ok , men priset alldeles för högt. Det är mycket värt att kunna starta vandringen med en rejäl frukost men inte till vilket pris som helst och i så fall ska den ha mycket hög kvalitet. 3 rätters middagen för 385kr inger också ganska höga förväntningar. Med tanke på att man hämtar maten själv, ingen bordsservering tex, mycket enkel efterrätt; köpt maräng (mycket seg, hade fastnat i tallriken) med lemoncurd. Potatisen inte helt färdigkokt. Allt smakade gott och man får ju ta om så mycket man vill, så mätt blir man. Men i likhet med frukosten: Billigare pris för detta eller högre kvalitet på servering och mat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Skidresa

Rekommenderad av Längdåkare, Sverige (Sverige tis 09 apr 2019)
“Bra boende , nära till skidspår, fin relaxavdelning med dusch, bastu och badtunnor, bra med vallabod. Vissa spår av mycket god kvalitet, andra förstörda av skoter.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.