STF Vålådalen Fjällstation

Adress: 837 75 Vålådalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (234 av 251 rekommenderar) (42 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(234 av 251rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 42)

Mångårig gäst

Rekommenderad av Arne Jansson, Sverige (Sverige sön 08 sep 2019)
“Aldrig varit besviken någon gång av de 15-20 jag bott på STF Vålådalen. Vill särskilt ge ett beröm för maten. Bekvämlighet och service mycket bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stillheten

Rekommenderad av Olle E, Sverige (Sverige lör 31 aug 2019)
“Blev en härlig återblick och samtidigt en kraftansträngning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ett toppenhotell.

Rekommenderad av Ulf, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Vi avslutade en åttadagars vandring i Härjedalens och Jämtlands fjällvärld med en natt på Vålådalens fjällstation. Det var en fin avslutning. Vårt rum i hotellet var härligt gammaldags charmfullt. Den förbeställda middagen i restaurang Olga var av toppklass. Likaså var frukosten nästa morgon. Vi kommer gärna tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

One of the best fjlällstations I know. I...

Rekommenderad av RW, Tyskland (Tyskland lör 17 aug 2019)
“One of the best fjlällstations I know. I was positively surprised about condition of the rooms but also cleanliness of the kitchen ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vålådalen Ottfjället

Rekommenderad av Geir, Norge (Norge mån 12 aug 2019)
“Jeg kom sent fram til Vålådalen og hadde bare to netter. Frokosten var veldig bra begge dagene. Jeg gikk til Ottfjället for naturopplevelsen og se på geologien der (metamorf sandstein med vulkanske ganger ca 600Ma gamle). Fint vær og utsikt fra toppen. Regn og torden på kvelden. Dagen etter reiste jeg til Torsby i regnvær. Jeg skulle gjerne hatt flere dager i området og kanskje besøkt Lunddörren og Helags.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det skullle behövas mörkläggningsgardine...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Det skullle behövas mörkläggningsgardiner i rummet ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Generellt var standarden bra, de gemensa...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Generellt var standarden bra, de gemensamma lokalerna var mysiga och trevliga men anser att rummen behöver sig en rejäl uppgradering för att kunna kalla sig "hotell" framförallt skulle jag se en generell uppgradering av rum och badrum ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Risk för dåligt rykte

Ej rekommenderad av Step up, Sverige (Sverige tor 25 jul 2019)
“Hej! Fick en känsla av att man lutar sig tillbaka på tidigare framgång och inte behöver bryr sig om, gästerna kommer ändå eftersom Vålådalen är så intressant område. Trevlig personal i restaurang och reception behöver stöd i ledningen genom att man satsar på fräschare boende och uppsnyggning av närmiljön. Varför inte plantera fina träd där man ser ut över en trist grusplan och ointressanta byggnader? Bara det att hitta sitt rumsnummer när man kommer vore ett enkelt första steg - finns ingen numrering på husen och alla nykomna går omkring och letar - skapar en osäkerhetskänslan och känns oproffsigt. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

dålig luft

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 24 jul 2019)
“Vi bodde i Tipshuset. Och jag undrar om ventilationen var igång för det blev väldigt instängt på rummet. Och man kunde inte vädra genom fönstret för då kom det in mygg och knott.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Naturrum var toppen! Supertrevliga anstä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Naturrum var toppen! Supertrevliga anställda med fantastiskt bemötande och fint presenterat! Underbara badtunnor! Skönt efter en dagsvandring. Genuin stämning och inte så kommersiellt inriktat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.