STF Vålådalen Fjällstation

Adress: 837 75 Vålådalen
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 241 av 254 rekommenderar (38 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(241 av 254rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 38)

Köket behöver nya spisar, shop kunde inn...

Rekommenderad av Bergslagen, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Köket behöver nya spisar, shop kunde innehålla mer! Kläder osv. Jmfr grövelsjön. Annars bara positivt ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dax att renovera

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Vårt boende i tipshuset höll dålig standard med trasiga duschar och dålig lukt. Tvingades byta rum pga trasig gardin”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

God mat och mycket bra tänk runt covid 1...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“God mat och mycket bra tänk runt covid 19 ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Plast

Rekommenderad av Carina Böjesdotter, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Jag reagerade på att det var plastglas med plast runt varje glas. Borde vara miljövänligare med pappersmuggar om inte så åtminstone inte plast runt varje mugg. Bra utrustat kök, saknade dock en elvisp. En av kranarna i köket satt väldigt löst. Jättefin bastu med relaxrum. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Receptionen kändes inte som de trivdes m...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 mar 2020)
“Receptionen kändes inte som de trivdes med jobbet. När jag berättar att det är första gången jag är där förväntar jag mig lite information, att de hälsar välkommen, nu kändes det mer som jag störde.... jag fick upptäcka själv det jag behövde, fråga om sådant jag kom på efterhand. Det görs reklam för maten men det var inget extra, bra husmanskost, inget annat. Det som gjorde vistelsen var alla trevliga gäster och fina spår, allt utomhus var toppen! Dessutom tjejen i skidboden kunnig, hjälpsam och trevlig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vålådalen

Rekommenderad av Anni, Sverige (Sverige tor 19 mar 2020)
“Bra rum, reception, restaurang och bastu. Jättedåligt kök - med trasiga saker (spis, lampor, fläkt m m ) och smutsigt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Matpriser och liften

Rekommenderad av Roger Storm, Sverige (Sverige ons 11 mar 2020)
“Frukost och lunch var mycket dyra och man skulle önska att det också gavs ett billigare alternativ // mycket bra att liften var gratis vilket gör det attraktivare att komma hit då transporten till och från Vålådalen är dyrt ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Maten

Rekommenderad av jgd, Sverige (Sverige tis 10 mar 2020)
“Möjligen kan man säga att maten var lite trist, de vegetariska ungdomarna var kritiska...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Tradition i Vålådalen

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige mån 02 mar 2020)
“Startade helgen tur med en natt på Vålådalens Fjällstation. Kom upp 19.40, receptionen var då stängd men vår nyckel var framlagd - mycket nöjd med det - tack! Restaurangen skulle stänga 20, men tog glatt emot oss fast vi kom så pass sent och utan bokning - tack, var jättehungrig. Middagen som serverades var en mycket god trerätters buffé. Mycket god, blev dock lite väl dyrt med en öl o ett glas vin till (nästan 1000kr). Övernattningen i Tungården fungerade bra. Lite gammelställt men rent o fräscht. Frukosten och lunchpaket inför turen på lördag - mycket bra o prisvärd. Kunde i shopen köpa en karta över området - skönt att ha. Fick även färdriktningen utpekad - tack. Åter på söndagen efter härlig tur till Lunndörren och Passet o övernattning i Lunndörrsstugan, åt vi lunchbuffén- mycket mycket god o prisvärd. Våffla o kaffe som efterrätt intogs i den mysiga traditionella miljön. I möbler som säkert sett många nöjda o glada fjällturister. Kommer gärna tillbaka till Vålådalen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Isig tur i Vålådalen

Rekommenderad av P-G, Sverige (Sverige tis 25 feb 2020)
“Vår semester började med att jag ramlade när vi bar in våra väskor. Sår i pannan, näsan och hand samt att mina glasögon gick sönder. Information av reception blev väldigt kort då vi kom precis innan stängning som denna dag var tidigarelagd. Allt står på infobladet informerades vi om. Receptionen var väldigt okunnig vid frågor omkring rutiner för handduksbyten, städning mm. Vi fick inga Bra besked. Nya handdukar fick vi i receptionen när vi frågade. Vi hade inga besök på vårt rum under våra 7 dagar. Vet fortfarande inte era planer om detta. Toapapper tog slut. Det fick vi också hämta i receptionen. Väldigt bra mottagande och bemötande i restaurangen. Pistade spår var väldigt bra. Övriga spår för lite snö och isiga”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.