STF Vålådalen Fjällstation

Adress: 837 75 Vålådalen
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 198 av 210 rekommenderar (36 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(198 av 210rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 41)

Turskidor mecka

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 31 mar 2021)
“Vålådalen har både preparerade spår och leder upp på fjället som Ott, Kyrkstens och Anarisfjällen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fin miljö utan personligt bemötande för vanlig turist

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 mar 2021)
“Vi hade några bra dagar på ert boende. Målet med resan var att umgås några väninnor, åka längdskidor (tur och längd), äta gott och sova gott. Vi badade i mysiga badtunnor, bastade. Supermysigt. Dock besvikna på dåligt preparerade spår. Vi hade läst att ni var så stolta över era spår, men de var inte nydragna. Ni verkar ha mer fokus på lag och elit, inte på vanliga motionärer. Det var inte så imponerande mottagning i receptionen när vi kom på morgonen (nattåg). Vi fick ställa många ledande frågor om var vi kunde förvara bagage, byta om osv. Saknade även tips på aktiviteter. Fick mer hjälp i skiduthyrningen. Ojämnt bemötande generellt; vissa var kundfokuserade, andra inte. Vi hade trevligt, och kommer nog tillbaka, kanske en höstvandring. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vålådalen

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige mån 22 mar 2021)
“Superbra restaurang!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kul med gintipsen av bartendern!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 06 mar 2021)
“Kul med gintipsen av bartendern!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mysigt boende i fantastisk miljö

Rekommenderad av Lovisa, Sverige (Sverige sön 17 jan 2021)
“Vålådalen bjöd på underbart väder, härlig skidåkning och mysigt boende i en liten stuga. Uppskattade verkligen möjligheten att kunna laga mat i stugan men åt fjällstationens frukostbuffé som var god och generös. Efter långa och kyliga dagar i skidspåren var det så härligt att kunna basta och bada badtunna på kvällen. Det var min första vistelse i Vålådalen men jag kommer absolut att komma tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

A hostel for a premium price

Ej rekommenderad av mountainsforeveryone, Sverige (Sverige tis 05 jan 2021)
“I don't mind staying in hostels, but this is not the first time I feel that STF's pricing is not exactly lagom. Yes, location... but still, STF's early vision was to make mountains accessible to everyone, and that's not the case when you think who can actually afford this. When in a certain region there are huts provided by länsstyrelsen, for example, they cost what they should, meanwhile STF adds ketchup and skyrockets the price. Then of course we wanted to be in Vålådalen on new years night, planned late and still got a spot, so can't complain too much. This area is amazing in winter, and with a small kid it is easier to stick to an accessible location. We saw an amazing sauna with a pool, but didnt dare to join the corona party... on a different year, that might make it more worth the money.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Kom inte fram i tid

Rekommenderad av Gunnar, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Vi blev inblåsta på fjället så vi missade boendet i Vålådalen. Men duschen var fin”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt och rustikt boende i gemytlig a...

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Trevligt och rustikt boende i gemytlig atmosfär. Bad och duschutrymmen skulle må bra av en renovering de kommande åren. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende men tråkig taxiresa

Rekommenderad av Björn, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Fint att få avsluta fjällvandringen på Storulvånsfjällstation. Bra mat och toppenfint rum. Men Wänseth buss missade att hämta oss. Vår bokning kom bort och det var först efter att vi ringt upp dem som det sen kom en taxi och hämtade oss, men ett riktigt tråkigt bemötande på alla sätt. Vi kommer inte att anlita dem igen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Förvirring mellan restaurang och reception

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Vi hade bokad frukost via telefon efter bokningen som gjorts via webben. Detta skulle inte vara några problem sa man. När vi kom till restaurangen på morgonen var den personalen trevlig, gav information och vi betalade där. När vi sedan skulle lämna in nycklarna i receptionen möttes vi av en sur kvinna som verkade tycka vi gjort helt fel som betalat i restaurangen och att det nu blev STORA problem för dem. Suck och stön och surt bemötande. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.