STF Vålådalen Fjällstation

Adress: 837 75 Vålådalen
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 197 av 209 rekommenderar (39 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(197 av 209rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 39)

Myggfritt Stensdalen

Rekommenderad av Plupp i vildmarken, Sverige (Sverige mån 12 apr 2021)
“Vinterbesök för första gången gav mer smak. Fantastiska vintervärlden med omväxlande väder i en trygg miljö. Lappuggla, kungsörn och ripor, spårsnö och fin skidåkning och självklart de ståtliga topparna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi är väldigt glada att bastun/bad var ö...

Rekommenderad av Bosse o louise emilsson , Sverige (Sverige ons 07 apr 2021)
“Vi är väldigt glada att bastun/bad var öppet och funkade bra med avstånd”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Turskidor mecka

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 31 mar 2021)
“Vålådalen har både preparerade spår och leder upp på fjället som Ott, Kyrkstens och Anarisfjällen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fin miljö utan personligt bemötande för vanlig turist

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 mar 2021)
“Vi hade några bra dagar på ert boende. Målet med resan var att umgås några väninnor, åka längdskidor (tur och längd), äta gott och sova gott. Vi badade i mysiga badtunnor, bastade. Supermysigt. Dock besvikna på dåligt preparerade spår. Vi hade läst att ni var så stolta över era spår, men de var inte nydragna. Ni verkar ha mer fokus på lag och elit, inte på vanliga motionärer. Det var inte så imponerande mottagning i receptionen när vi kom på morgonen (nattåg). Vi fick ställa många ledande frågor om var vi kunde förvara bagage, byta om osv. Saknade även tips på aktiviteter. Fick mer hjälp i skiduthyrningen. Ojämnt bemötande generellt; vissa var kundfokuserade, andra inte. Vi hade trevligt, och kommer nog tillbaka, kanske en höstvandring. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vålådalen

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige mån 22 mar 2021)
“Superbra restaurang!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kul med gintipsen av bartendern!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 06 mar 2021)
“Kul med gintipsen av bartendern!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mysigt boende i fantastisk miljö

Rekommenderad av Lovisa, Sverige (Sverige sön 17 jan 2021)
“Vålådalen bjöd på underbart väder, härlig skidåkning och mysigt boende i en liten stuga. Uppskattade verkligen möjligheten att kunna laga mat i stugan men åt fjällstationens frukostbuffé som var god och generös. Efter långa och kyliga dagar i skidspåren var det så härligt att kunna basta och bada badtunna på kvällen. Det var min första vistelse i Vålådalen men jag kommer absolut att komma tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

A hostel for a premium price

Ej rekommenderad av mountainsforeveryone, Sverige (Sverige tis 05 jan 2021)
“I don't mind staying in hostels, but this is not the first time I feel that STF's pricing is not exactly lagom. Yes, location... but still, STF's early vision was to make mountains accessible to everyone, and that's not the case when you think who can actually afford this. When in a certain region there are huts provided by länsstyrelsen, for example, they cost what they should, meanwhile STF adds ketchup and skyrockets the price. Then of course we wanted to be in Vålådalen on new years night, planned late and still got a spot, so can't complain too much. This area is amazing in winter, and with a small kid it is easier to stick to an accessible location. We saw an amazing sauna with a pool, but didnt dare to join the corona party... on a different year, that might make it more worth the money.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Kom inte fram i tid

Rekommenderad av Gunnar, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Vi blev inblåsta på fjället så vi missade boendet i Vålådalen. Men duschen var fin”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt och rustikt boende i gemytlig a...

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Trevligt och rustikt boende i gemytlig atmosfär. Bad och duschutrymmen skulle må bra av en renovering de kommande åren. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.