STF Vålådalen Fjällstation

Adress: 837 75 Vålådalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (200 av 210 rekommenderar) (48 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(200 av 210rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 47)

Receptionen kändes inte som de trivdes m...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 mar 2020)
“Receptionen kändes inte som de trivdes med jobbet. När jag berättar att det är första gången jag är där förväntar jag mig lite information, att de hälsar välkommen, nu kändes det mer som jag störde.... jag fick upptäcka själv det jag behövde, fråga om sådant jag kom på efterhand. Det görs reklam för maten men det var inget extra, bra husmanskost, inget annat. Det som gjorde vistelsen var alla trevliga gäster och fina spår, allt utomhus var toppen! Dessutom tjejen i skidboden kunnig, hjälpsam och trevlig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vålådalen

Rekommenderad av Anni, Sverige (Sverige tor 19 mar 2020)
“Bra rum, reception, restaurang och bastu. Jättedåligt kök - med trasiga saker (spis, lampor, fläkt m m ) och smutsigt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Matpriser och liften

Rekommenderad av Roger Storm, Sverige (Sverige ons 11 mar 2020)
“Frukost och lunch var mycket dyra och man skulle önska att det också gavs ett billigare alternativ // mycket bra att liften var gratis vilket gör det attraktivare att komma hit då transporten till och från Vålådalen är dyrt ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Maten

Rekommenderad av jgd, Sverige (Sverige tis 10 mar 2020)
“Möjligen kan man säga att maten var lite trist, de vegetariska ungdomarna var kritiska...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Tradition i Vålådalen

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige mån 02 mar 2020)
“Startade helgen tur med en natt på Vålådalens Fjällstation. Kom upp 19.40, receptionen var då stängd men vår nyckel var framlagd - mycket nöjd med det - tack! Restaurangen skulle stänga 20, men tog glatt emot oss fast vi kom så pass sent och utan bokning - tack, var jättehungrig. Middagen som serverades var en mycket god trerätters buffé. Mycket god, blev dock lite väl dyrt med en öl o ett glas vin till (nästan 1000kr). Övernattningen i Tungården fungerade bra. Lite gammelställt men rent o fräscht. Frukosten och lunchpaket inför turen på lördag - mycket bra o prisvärd. Kunde i shopen köpa en karta över området - skönt att ha. Fick även färdriktningen utpekad - tack. Åter på söndagen efter härlig tur till Lunndörren och Passet o övernattning i Lunndörrsstugan, åt vi lunchbuffén- mycket mycket god o prisvärd. Våffla o kaffe som efterrätt intogs i den mysiga traditionella miljön. I möbler som säkert sett många nöjda o glada fjällturister. Kommer gärna tillbaka till Vålådalen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Isig tur i Vålådalen

Rekommenderad av P-G, Sverige (Sverige tis 25 feb 2020)
“Vår semester började med att jag ramlade när vi bar in våra väskor. Sår i pannan, näsan och hand samt att mina glasögon gick sönder. Information av reception blev väldigt kort då vi kom precis innan stängning som denna dag var tidigarelagd. Allt står på infobladet informerades vi om. Receptionen var väldigt okunnig vid frågor omkring rutiner för handduksbyten, städning mm. Vi fick inga Bra besked. Nya handdukar fick vi i receptionen när vi frågade. Vi hade inga besök på vårt rum under våra 7 dagar. Vet fortfarande inte era planer om detta. Toapapper tog slut. Det fick vi också hämta i receptionen. Väldigt bra mottagande och bemötande i restaurangen. Pistade spår var väldigt bra. Övriga spår för lite snö och isiga”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Prisvärt och familjevänligt

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige mån 17 feb 2020)
“Bodde i tvåbäddsrum på Tungården. Prisvärt boende och lyxigt med dusch och toa på rummet för att vara vandrarhem, och till ett mycket bra pris. Fina faciliteter som badtunnor och vedeldad timmerstuga att mysa i. Fri tillgång till sporthall, det ingick även spårkort samt att priset för liften i skidbacken är mycket förmånligt. Barn som åker med hjälm och bor på anläggningen åker dessutom gratis! Självhushållet är slitet och knappar på spis, fläktar mm saknas/går ej att använda.Avloppsstank på toa på rummet, som dock kunde åtgärdas genom att fylla i vatten i duschavloppet varje dag. Sa till om vid utcheckningen och då skulle det åtgärdas. Trevlig personal på alla positioner, särskilt plus till personalen på Olgas Matsal som var tillmötesgående och positiva, och verkligen uppmärksammade barnen så de kände sig sedda.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysig skidvistelse i Vålådalen

Rekommenderad av Sarah, Sverige (Sverige tor 23 jan 2020)
“Vi hade en väldigt trevlig vistelse på Vålådalens fjällstation! Särskilt nöjda är vi med personalen som var trevliga hjälpsamma och kunniga, samt restaurangen som serverade bra och mycket god mat. Vi testade både längdspåren och turskidåkning, båda var super!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tycker att kostnaden är alldeles för hög...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 jan 2020)
“Tycker att kostnaden är alldeles för hög gällande mat på restaurangen. Middag: 385 :-, alldeles för dyrt i förhållande till vad som erhölls. Borde halveras.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Vålådalen med värme

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige mån 06 jan 2020)
“Vi var två som firade nyår på Vålådalen fjällstation. Det vi tar med oss är att det är en fin anläggning men främst det vänliga bemötandet av både receptionspersonalen som de i restaurangen och den goda maten!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-05-29 01:31:24, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.