STF Vålådalen Fjällstation

Adress: 837 75 Vålådalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (234 av 251 rekommenderar) (42 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(234 av 251rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 42)

Tunagården kändes mer som ett hostel än ...

Rekommenderad av Åsa , Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Tunagården kändes mer som ett hostel än fjällstation, så lite ofräscht kök och halvofräscha sängar. I övrigt var det bra städat. Men inte så gemytligt och mysigt. Det bästa var duschen och bastun som behövdes innan hemresan. Och trevlig personal o god mat i restaurangen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra vandring skaplig mat bra boende men ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Bra vandring skaplig mat bra boende men Tv4 fans inte på rummet vi påpekade detta men inget hände. För övrigt allt bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

x

Rekommenderad av db, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Mkt bra bemötande och service. Tyvärr var 2/4 spisar och 1/4 diskho trasiga i köket i tungården, vilket inte var bra iur coronaperspektiv. D”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Avsaknad av mörkläggningsgardiner

Rekommenderad av Annper, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Tyvärr så fanns det ingen mörkläggningsgardin i vårt rum🙁, vilket gav dålig sömn.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Köket behöver nya spisar, shop kunde inn...

Rekommenderad av Bergslagen, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Köket behöver nya spisar, shop kunde innehålla mer! Kläder osv. Jmfr grövelsjön. Annars bara positivt ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dax att renovera

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Vårt boende i tipshuset höll dålig standard med trasiga duschar och dålig lukt. Tvingades byta rum pga trasig gardin”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

God mat och mycket bra tänk runt covid 1...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“God mat och mycket bra tänk runt covid 19 ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Plast

Rekommenderad av Carina Böjesdotter, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Jag reagerade på att det var plastglas med plast runt varje glas. Borde vara miljövänligare med pappersmuggar om inte så åtminstone inte plast runt varje mugg. Bra utrustat kök, saknade dock en elvisp. En av kranarna i köket satt väldigt löst. Jättefin bastu med relaxrum. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Receptionen kändes inte som de trivdes m...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 mar 2020)
“Receptionen kändes inte som de trivdes med jobbet. När jag berättar att det är första gången jag är där förväntar jag mig lite information, att de hälsar välkommen, nu kändes det mer som jag störde.... jag fick upptäcka själv det jag behövde, fråga om sådant jag kom på efterhand. Det görs reklam för maten men det var inget extra, bra husmanskost, inget annat. Det som gjorde vistelsen var alla trevliga gäster och fina spår, allt utomhus var toppen! Dessutom tjejen i skidboden kunnig, hjälpsam och trevlig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vålådalen

Rekommenderad av Anni, Sverige (Sverige tor 19 mar 2020)
“Bra rum, reception, restaurang och bastu. Jättedåligt kök - med trasiga saker (spis, lampor, fläkt m m ) och smutsigt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 17:04:02, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.