STF Kyrktåsjö Vandrarhem

Adress: Kyrktåsjö 190, 83359 Hoting  visa karta
Område: Jämtland (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 100% (20 av 20 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(20 av 20rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Bra boende i fin miljö

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Bra boende i fin miljö. Värt att tänka på att det är 2 mil till närmaste affär”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Väldigt vackert beläget, lätt att bara b...

Rekommenderad av Anna , Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Väldigt vackert beläget, lätt att bara bli sittande och njuta! Jag sov i annexet, enkla rum och fint covidtänk med avstånd och handsprit. Jag lånade en cykel och hyrde bastun På kvällen, det var det bästa av allt. bastun låg precis bredvid sjön, magiskt!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Läget!

Rekommenderad av Åsa, Bromma, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Mycket prisvärt boende med fantastiskt läge. Personalen tog stort ansvar i pågående corona-pandemi och gav oss därför ett helt hus för oss själva. Pga av pandemin serverades ingen frukostbuffé men en korg med bra frukost till oss trollade personalen ändå fram!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugn å ro

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“En plats med rymd , storslagen utsikt, trevligt bemötande”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En liten pärla!

Rekommenderad av Anne, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Fantastisk liten pärla utanför Hoting med superfin bastu med kvällssol vid sjön. Värd en omväg!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En välkomnande idyll

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Mycket vackert beläget vid Tåsjön. Trevligt värdpar, lugnt och stilla. Bra att kunna låna cyklar. Bra rum, kök och badrum om än lite slitet. Prisvärt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helnöjda

Rekommenderad av May S, Sverige (Sverige tis 26 maj 2020)
“Boendet var en fullträff: en välutrustad modern lägenhet med bästa utsikten mot Tåsjön. Denna gången var vi på genomresa. Nästa gång stannar vi fler nätter!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tåsjö Vandrarhem

Rekommenderad av so, Sverige (Sverige fre 17 apr 2020)
“Alltid lika trevligt att bo här. Grillkåtan var ny för oss, bastun en gammal favorit.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt vandrarhem i vacker byggnad

Rekommenderad av Lasse L, Sverige (Sverige lör 21 sep 2019)
“Vi gjorde bara ett kort stopp med en övernattning , men tycker det var fint och vackert. Enkel men tillräcklig standard.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Favorit

Rekommenderad av Agnet Gustavsson, Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Jag är snart stamgäst på vandrarhemmet i Kyrktåsjö. Vackrare plats finns inte. Kryddat med klingandet från klockorna som fåren har runt halsen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.