STF Huskvarna Vandrarhem

Adress: Odengatan 10, 561 32 Huskvarna  visa karta
Område: Småland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 96% (45 av 47 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(45 av 47rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

stf

Rekommenderad av Nancy, Sverige (Sverige mån 04 maj 2020)
“int överlag, bra med egen toalett i rummet. fin frukost, trevlig värdinna”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Behöver fräschas upp!

Ej rekommenderad av Görkan, Sverige (Sverige lör 15 feb 2020)
“Har bott på detta vandrarhem två gånger och kan konstatera att rummen behöver renoveras och fräschas upp. De delar som syns är snygga på vandrarhemmet medan själva rummen har dålig standard.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Sängarna gled isär, dubbelsäng borde sit...

Rekommenderad av Gustaf , Sverige (Sverige mån 03 feb 2020)
“Sängarna gled isär, dubbelsäng borde sitta ihop”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevligt vandrarhem!

Rekommenderad av Gunnar, Sverige (Sverige sön 02 feb 2020)
“Har bott på Huskvarna vandrarhem flera gånger nu och kan intyga att det är ett mycket fint vandrarhem där man kan räkna med trevligt bemötande och god service. Jag kommer absolut återvända hit när jag är i trakten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett bra prisvärt boende!

Rekommenderad av Dalkullan, Sverige (Sverige mån 09 dec 2019)
“Vi bodde här måndag - fredag förra veckan och är väldigt nöjda! Det är ett fint stilrent boende med + för toa och tv på rummet. Sätt gärna upp en gardin för fönstret i köket och tapetsera/måla den väggen. - för parkeringen, önskar bättre info om vart man kan parkera till en billigare kostnad än vad det kostade precis utanför vandrarhemmet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice Place to stay

Rekommenderad av Gella, Tyskland (Tyskland fre 23 aug 2019)
“Nice rooms with private toilet. Very clean (rooms, shower, kitchen). Good breakfast.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Övernattning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Helt perfekt att övernatta efter lång resa. Bra frukost. Bodde också en natt på hemresan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Husqvarna vandrarhem STF

Rekommenderad av Bettan, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Mycket fräscht o trevligt. Utsökt frukost. Slipper städa golven.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fint boende, men oväntat dåligt bemötande vid fel hanterad bokning

Rekommenderad av Ann, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Vi kom sent och checkade in mha nycklar i ett utplacerat kuvert. Döm om min förvåning när vi låst upp rummet och insåg att det trebäddsrum jag bokat endast innehöll två sängar...! Jag löste det så att vi tog bäddmadrasserma från de två sängarna + filtar och ett täcke och bäddade i ordning en ”säng” på golvet... Nästa dag efter frukost påtalade jag missen i receptionen - fick då beskedet att jag självklart skulle få tillbaka mellanskillnaden i kostnad mellan ett två- och trebäddsrum, dvs 50 kronor...! Boendet var jättefint & fräscht i övrigt och frukosten var god och prisvärd, men jag kan inte låta bli att tycka att det var snålt att låta ursäkten för att man reserverat fel typ av rum så att jag bokstavligen fick sova på golvet, med en muntlig ursäkt och 50 kronor...”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi har bott där flera gånger. Det ligger...

Rekommenderad av Doris Lindberg, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Vi har bott där flera gånger. Det ligger perfekt för oss och vi trivs där. Kommer att bo där flera gånger framöver också. Trevlig personal och god frukost. Tusen tack för ännu en trevlig vistelse hos er. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-06-30 14:41:02, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.