STF Jönköping/Spånhults Herrgård Vandrarhem

Adress: Spånhults herrgård,, 56231 Norrahammar  visa karta
Område: Småland (Naturnära)
Gästbetyg: 80% (24 av 30 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 80%

(24 av 30rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 3,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Fräscht

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tor 31 okt 2019)
“Fina, fräscht inredda rum, med toalett och dusch på rummet. Litet men funktionellt kök. Jättefin frukost förberedd i kylen trots att vi var där i lågsäsong när de egentligen inte serverar frukost. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Herrgården

Rekommenderad av Ecke, Sverige (Sverige tor 24 okt 2019)
“Skönt och lugnt boende, saknar dock en frukostmöjlighet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra frukost för att vara ett vand...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 jun 2019)
“Mycket bra frukost för att vara ett vandrarhem. Trevlig o hjälpsam personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Spånhuls herrgård

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 maj 2019)
“Vi trivdes mycket bra. Det var problem med rumsdörren/nyckeln. Gammalt slitet lås, som var MYCKET svårt att hantera. Fick föröka många gånger innan det lyckades”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

En natt på Spånhults herrgård

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 31 mar 2019)
“Bokade boendet på STF s hemsida och fick en bekräftelse. Är gravt synskadad så jag hade svårt att läsa den lilla texten men jag förstod att incheckning var efter kl 16. Jag föreläste hela eftermiddagen i Jönköping och hade telefonen avstängd tills vi kom till boendet i god tid. Dörren till huset var öppen och ljuset var tänt så vi väntade till kl blev 16. Hörde att någon kom i trappan efter ca tio min men det visade sig vara en kvinna som arbetade med hudvård och inte hade med vandrarhemnet att göra. Då ringde jag telnumret som stod på bekräftelsen. Ringde minst två gånger men ingen svarade och det fanns ingen telefonsvarare eller hänvisning. Kvinnan med hudvården nämnde då att vi skulle hämta nyckeln i ett fack utanför med hjälp av en kod som hon kunde. Där fanns nyckelkorten och vi hittade vårt rum i det tomma huset. Fint rum med dusch o toalett o sköna sängar. Köket var ingen höjdare. Det fanns en kyl men inget frysfack vilket vi hade behövt. Många saker stod på golvet och i fönsterkarmen så det saknades skåp. Ljuset i kökte var helt crazy då man hade hängt en jättestor svart skärm med en glödlampa mitt i taket men inget ljus över bordet eller över diskbänken vid fönstret. När mörkret faller så är det viktigt med bra ljus. Hade under eftermiddagen föreläst om Ljuset i vardagen - för blivande ljusdesigners på Jönköpings tekniska högskola. Det blev därför extra tydligt att man inte satsat på bra ljus i detta vandrarhem. På morgonen när vi gav oss iväg fanns det två personer, Sandra o en man som jag tror driver det. De tog inte kontakt med oss utan höll på att förbereda en stor fest som skulle vara på kvällen. Inte förrän jag frågade om hur vi skulle kommit in om inte hudkvinnan varit där, fick jag veta att Sandra hade försökt ringa mig vilket jag inte hade sett eller hört. Varför skickade hon då inte ett SMS med info om incheckning? Vi har bott på många olika vandrarhem och det är intressant att uppleva så olika man blir bemött. Det behövs inte många ord för att man ska känna sig välkommen. Här var kände man sig tyvärr inte välkommen. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Många långtidsboende "lägger beslag" på ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 aug 2018)
“Många långtidsboende "lägger beslag" på köket förslag vaxduk på några av boden i saliongen 1 tr ner så man kan / törs äta där. annars allt OK”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Falsk marknadsföring!

Ej rekommenderad av Ina Pina, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Vi valde stället p g a att vi kunde få både frukost o middag, enl info på hemsidan. Inget av detta fanns att tillgå! En uppdatering av sidan behövs! Vi blev också besvikna på att en vanlig ugn inte fanns utan bara en mikro. Eftersom vi valde att köpa fryst pizzor som enl beskrivningen skulle värmas i ugn, så blev de mjuka och osmakliga att äta. Enl ett telefonsamtal som vi fick dagen innan ankomst skulle köket var välutrustat, men så var alltså inte fallet och dessutom fick vi först då veta att vi inte skulle få tillgång till varken en frukostbuffé eller någon middag! Hade vi vetat det innan skulle vi valt ett annat ställe, men nu hade vi ju redan betalt, så det kändes som vi hade blivit lurade. Vi tycker att man bör kunna lita på vad som står på hemsidan när STF är ansvarig!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt boende

Rekommenderad av Roffe, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Härligt att få övernatta i ett stort trähus med högt till tak. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Herregårdsbolig fin - vandrerhjem ikke

Ej rekommenderad av Erik Hartvig, Danmark (Danmark mån 30 jul 2018)
“Vi havde booket rum i vandrerhjemmet men var heldige at få rum i herregård/hoteldelen. Rummet var skønt og med eget bad/toilet - som hotel. Vandrehjemshuset var separat og så ikke godt ud, kan ikke anbefale det, og det så ud til at være under renovering. Før ankomst havde vi fået telefonbesked med kode til nøgleboks til værelsenøglen. Der var intet personale ved vort ophold og kun et andet par i det store herregård/hotel- som var nydeligt og rent med smukke rum. Så vi fik hotelrumskvalitet til vandrerhjem pris, tack for det. Køkkenet havde bordplads til 4 personer, der var vist 6 rum i huset. Om du skal besøge Jønkøping vil vi i stedet anbefale STF vandrerhjemmet Huskvarna/Rosendala Hotell eller Huskvarna vandrerhjem som begge er smukke og ligger skønt til søen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

För oss krånglade koden till nyckelskåpe...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 jul 2018)
“För oss krånglade koden till nyckelskåpet. När jag ringer upp är hon jag pratar med trevlig, men det är mycket tydligt att hon inte vill åka ut och hjälpa till. Då kanske grejorna får fungera om man inte vill åka dit... (Klockan var inte ens mycket, kanske runt 15 på em.)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.