STF Haväng Vandrarhem

Adress: Skepparpsgården, Haväng, 27737 Kivik  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 99% (152 av 153 rekommenderar) (42 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(152 av 153rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 48)

Trevligt med café

Rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“ Trevligt med café ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Läget är underbart och stämningen trevli...

Rekommenderad av Mamma, Sverige (Sverige lör 27 jun 2020)
“Läget är underbart och stämningen trevlig! Byggnaden är fantastisk. Mycket barnvänligt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bi Skånegård på Österlen.

Rekommenderad av Peter Hultsberg, Sverige (Sverige tor 18 jun 2020)
“Tänk att kunna få bo i en skånegård i hjärtat av Österlen, i självaste Haväng. Fint komponerat fryukostutbud kunde intas i solen på innergården alltmedan svalorna flög fram och åter till sina bon under agtaket.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt boende i fantastisk miljö

Rekommenderad av Lovisa, Sverige (Sverige tis 16 jun 2020)
“Hela omgivningen i Haväng är underbar. Den fina Skånelängan med bra faciliteter, trädgården, Brösarps backar och stranden. Det här är verkligen ett ställe att koppla av. Vi hade planerat och gjorde en del besök runt omkring, men nu i efterhand hade jag valt att bara stanna på vandrarhemmet och vandra i naturen. Vi var där två nätter men när vi kom hem kändes det som en hel veckas avkopplande semester. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lugnt och idylliskt belägen med mysig in...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 14 jun 2020)
“Lugnt och idylliskt belägen med mysig innergård och trädgård med gott om plats för alla gäster, roligt att man lyckats bevara den gamla byggnadens charm. Väldigt fin natur rutom, såväl längs med havet som med Verkeån. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbar plats på jorden!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 jun 2020)
“Genuin känsla i den gamla gården som så varsamt har fått behålla sin charm. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vänhäng på Österlen

Rekommenderad av Jörgen, Sverige (Sverige mån 08 jun 2020)
“Efter en fantastisk vandring i varierande väder, från Hallamölla till Haväng, landade vi på det underbart mysiga vandrarhemmet Haväng Skepparsgården. Fick en supermysig grillkväll och god natts sömn innan en mycket bra frukost i trevlig regi. Stort tack, vi kommer tillbaka! Vandrarhälsningar ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

En idyll mellan Hav och Äng

Rekommenderad av Husfriden, Sverige (Sverige tis 26 maj 2020)
“En mysig skånegård på utsidan och ett väl fungerande vandrarhem på insidan. Personligt bemötande. God frukost med hembakat bröd och hemlagad sylt. Gott. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin boende i fantastiskt miljö! Trevlig ...

Rekommenderad av Tommy, Sverige (Sverige mån 25 maj 2020)
“Fin boende i fantastiskt miljö! Trevlig och hjälpsamma värdar. Bra städning och faciliteter, såsom välutrustat kök och bra duschar. Frukosten var trevlig med nybakt bröd och lokala råvaror. Närheten till Sveriges kanske bästa strand samt vandringsleder i toppklass gör detta till ett mycket bra boende för att utforska österlen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Haväng våren 2020

Rekommenderad av Joachim Hallor, Sverige (Sverige sön 24 maj 2020)
“Underbar miljö och god service ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.