STF Haväng Vandrarhem

Adress: Skepparpsgården, Haväng, 27737 Kivik  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 98% (245 av 249 rekommenderar) (60 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(245 av 249rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 60)

haväng i regn med itaenska väner

Rekommenderad av sofia holm, Sverige (Sverige sön 19 aug 2018)
“Haväng är och har alltid varit en pärla pga läge o utseende. Tyckte att standarden i köket va lite nergången, slitna spisar, smutsiga handdukar ostädade grytskåp. Det regnade så vi drog in rätt mycket sand.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lyckad repris

Rekommenderad av Fam Strandberg , Sverige (Sverige fre 17 aug 2018)
“Vi bodde på Haväng förra året och tyckte det var så bra att vi bestämde oss för att bo där i år igen Och det var lika lyckat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Litet rum för hund

Rekommenderad av Anettechico, Sverige (Sverige lör 11 aug 2018)
“Vi är jättenöjda med vistelsen på vackra trevliga haväng. Det enda som var negativt var att rummet var så litet, nr 11, det blev ingen golvyta alls i princip för hunden att ligga på, packningen tog ju nästan hela golvytan så hunden var i vägen hur vi än gjorde och nu har jag en ganska liten hund ändå. Vet inte om alla rum är så små men det var inte optimalt med hund i detta rum. Annars som sagt en underbar vistelse. Tack! 😊”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Att bo 5 personer på ca 9 kvm med 2 små ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“Att bo 5 personer på ca 9 kvm med 2 små fönster i den 29 gradiga värmen var outhärdligt. Även under en normal sommar skulle luftcirkulationen för oss 5 varit undermålig. Visst läget är fantastiskt vid Haväng och Skånelängan gullig, men kyffet i kombination med priset gör att vi inte kommer tillbaka. Köket var också alldeles för litet. Hade det varit dåligt väder under vår vistelse hade det blivit trångt för alla gäster att laga mat/diska.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Fint läge men varför så dyrt?

Rekommenderad av S&R, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Visst ligger detta vandrarhem nära havet men vi förstår tyvärr inte varför priset var så högt då standarden är "som vanligt". Vi hade i alla fall trevliga stunder på promenader och på stranden. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Läget gör allt

Rekommenderad av Joe, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Själva gården är något nergången och servicen i form av kiosk och annat är lite si så där. Det som väger upp allt är läget och lugnet. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Allmänt intryck

Ej rekommenderad av Nisse , Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Slarvigt intryck utomhus. Önskar mer "stilren" och fräschare möblering på och omkring gården. Inget ombonat intryck. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Väldigt bra frukost

Rekommenderad av Agnes, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Enkel standard på rummen, lyhört. När till fin strand, trevlig tillmötesgående personal och en väldigt bra frukost med lokala delikatesser. Fräsch frukostmatsal men lite små rum med enkel standard. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt och gemytligt!

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige fre 20 jul 2018)
“Trivdes så bra här! Första gången men absolut inte sista! Läget är toppen, personalen trevliga, rummet rent! Härligt och mysigt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Haväng

Rekommenderad av Rum 12, Sverige (Sverige fre 20 jul 2018)
“Ett mycket speciellt boende som har allt, bad, hav, högklinter, vandringar, fina platser att bara sitta ner och ta in, får hästar boskap kort sagt djur och natur i bästa samspel. Dessutom ett värdpar/personal som gör att Du verkligen känner Dig välkommen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället