STF Haväng Vandrarhem

Adress: Skepparpsgården, Haväng, 27737 Kivik  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 98% (245 av 249 rekommenderar) (60 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(245 av 249rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 60)

Haväng - underbart!

Rekommenderad av Maria Hellvig, Sverige (Sverige tor 11 jul 2019)
“Härlig och vacker gammal skånegård, mycket trevligt värdpar, välordnat vandrarhem med vackra detaljer och en omgivning som slår det mesta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mkt vackert och rofyllt, toa på rummet skulle vara största förbättringen

Rekommenderad av MD, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Ett fantastiskt ställe tyckte jag. Min kompis som kissar 4-5 ggr per natt får jag nog inte med mig igen, men det hjälpte upp att det åtminstone fanns tvättställ på rummet. Förståeligt att det inte går att ha toa på rummet i gammalt hus, men gick det att ordna skulle det vara hög prio för en del. Underbart vackert, både hus och omgivningar. Några gungor i träden vore kul! God frukost. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett litet paradis

Rekommenderad av Veronica Nyman, Sverige (Sverige mån 01 jul 2019)
“Vandrarhemmet i Haväng är platsen man aldrig vill lämna. Läget, precis på stranden men skyddad av stora vackra träd kan inte bli bättre. Vandrarhemmet i den pittoreska skånegården med kullerstensbelagd innergård och färgglada blommor och buskar ger känslan av att träda in i en helt annan värld. Dessutom är servicen fantastisk där gästerna sätts i första rummet, frukosten är mycket bra och toaletter, duschar och kök är välskötta och väl tilltagna. Hit kommer man inte bara en gång!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett mycket trevligt bemötande ,och perso...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 23 jun 2019)
“Ett mycket trevligt bemötande ,och personalen superbra. Finaste Midsommar som vi har haft på många år. Mysigt ställe för både vuxna och barn, vi kommer tillbaka och nästa gång tar bi med oss våra 2 barnbarn. Mvh Marita Jönsson och Runar Palm från Kungälv”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Alltid trevligt att komma till Haväng oc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 20 jun 2019)
“Alltid trevligt att komma till Haväng och dess underbara omgivningar. Trevligt bemötande, utsökt frukost som mer än väl motsvarade våra förväntningar! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk värdinna, vänlig stämning, he...

Rekommenderad av Gun Stigelius, Sverige (Sverige sön 09 jun 2019)
“Fantastisk värdinna, vänlig stämning, hemkänsla”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Jätte trevligt värdpar

Rekommenderad av Jörgen, Sverige (Sverige sön 09 jun 2019)
“Jätte trevligt värdpar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbar miljö och atmosfär!!!

Rekommenderad av Maria N, Sverige (Sverige tis 04 jun 2019)
“Vill du åka till ett vackert ställe med underbar natur och härlig stämning så åk hit!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lite fler krokar och torkmöjlighet

Rekommenderad av Margareta Skoglund, Sverige (Sverige fre 24 maj 2019)
“Allt var toppen! De som kan förbättras lite fler krokar på rummet att hänga kläder. Vi hade tur med vädret men hade det varit regnigt hade det varit bra med torkmöjligheter. Värdefullt med att det är gammalt hus det finns god ro i väggarna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart vackert läge på gården. Kul a...

Rekommenderad av Linnéa Brandes, Sverige (Sverige sön 19 maj 2019)
“Underbart vackert läge på gården. Kul att få bo i en skånsk korsvirkes gård. Varit ett mål på min "bucketlist" ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället