STF Haväng Vandrarhem

Adress: Skepparpsgården, Haväng, 27737 Kivik
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 131 av 135 rekommenderar (40 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(131 av 135rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 40)

Fantastisk semester

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Skön semester i fantastisk miljö med trevlig bra service. Trevlig personal ,fin stämning .”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart, lugnt och vackert ställe. En ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Underbart, lugnt och vackert ställe. En riktig oas. Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sagolika Haväng

Rekommenderad av ida, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Det är andra gången vi bor på Skepparpsgården i Haväng och vi kommer säkert tillbaka! Platsen är helt magisk! Det var aningen svårt att hålla avstånd nu i coronatider, främst vid frukostbuffén och i gästköket, men eftersom vi var medvetna om hur utrymmena ser ut var vi ju förberedda på detta. Annars var allt som förväntat eller bättre! Sköna sängar, bra service, gemensamma utrymmen är rena och fräscha samt god frukost. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fridfull oas

Rekommenderad av Mojje, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Att sitta på en vacker innergård och njuta av god frukost. Vilken lyx! Att kunna samtala i lågmäld ton omgiven av andra som gör det samma. Vilken ljuvlig upplevelse! Alla tycktes njuta av lugnet och tystnaden. Även barn och hundar! Så tyst att humlans surr hörs och svalans vingslag. Och lyssnar jag riktigt noga hör jag vågorna. Dags för ett bad. Vilket paradis jag kommit till!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ej prisvärd frukost

Rekommenderad av Flugan, Sverige (Sverige tor 13 aug 2020)
“Skulle kunna vara en mer varierad frukost, det var bla få smörgåspåläggs alternativ och mjölk, yoghurt och filmjölks alternativ, jämfört med flera andra STF vandrarhem.”

Charmigt vandrarhem i Skånelänga id Haväng

Rekommenderad av Leko, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“ Mycket charmigt vandrarhem precis i anslutning till underbara Haväng. Rummen låg runt om i en fin Skånelänga med fin innergård där svalorna flög fram och tillbaka. De allmänna utrymmer a var bra. Det enda man möjligen kan tycka var att det var lite smutsigt i köket här och var om man jämförde med andra ställen vi bodde på. Fint café med goda mackor och kakor. Var ett bra vandrarhem som drivs miljömedvetet och med ekologiska varor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skepparpsgården

Rekommenderad av Pia, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Underbar plats och fantastiska värdar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Magiskt

Rekommenderad av Diddi , Bengt, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Ett av våra charmigaste vandrarhem. Synnerligen gott bemötande, härlig frukost. Funderar ni på att förlova er - gör det här ! 😇👍”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En oas

Rekommenderad av Ilse , Sverige (Sverige fre 07 aug 2020)
“Haväng är Haväng! Måste upplevas! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-04-27 12:55:49, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.