STF Haväng Vandrarhem

Adress: Skepparpsgården, Haväng, 27737 Kivik  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 98% (234 av 238 rekommenderar) (61 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(234 av 238rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 60)

Fantastisk introduktion till Österlen

Rekommenderad av Icefolk, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Inte bara boendet är av hög klass om man gillar nostalgi och inte har för höga krav på komfort. Omgivningarna är inderbara.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Haväng

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 jul 2019)
“Skeppargården i Haväng är en fridfull upplevelse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert och stämningsfullt

Rekommenderad av Kina, Sverige (Sverige ons 24 jul 2019)
“Mycket vacker innergård. Närheten till havet och hedarna underbar. Lite trångt i köket men bra ordnat samt bra med backar och korgar att lägga sina matvaror i (samt egen kylskåpsdel). Saknade någonstans att hänga upp blöta handdukar och badkläder.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bra ställe att bo på med barn. Dock hade...

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Bra ställe att bo på med barn. Dock hade vi önskat lite fler barnsaker I gemensamhetslokalen. Servicen var ok men svårt att få tag på personal. Inte alltid de var där vid öppettiderna som framgick. Nära till bra strand men en bit till affär så handla innan! Mysig kaffelucka som var populär vilket innebar Mkt folk på dagarna. Enkel frukost men helt ok! Mysigt att sitta ute och äta. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Charmigt med bra service

Rekommenderad av Sofie J, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Inte helt billigt, men man får ett mycket mysigt och bra boende i en vacker omgivning. Personalen är mycket trevlig och service minded. Vi bokade även frukost som bestod av en bra och fräsch morgonbuffé. Naturen runt omkring är fantastisk och trädgården runt vandrarhemmet passar både vuxna och barn - se till att ha lite tid för att chilla en stund på innergården, spela en omgång kubb el klättra i träden bakom husen. Jag var där med familjen med en bokat natt, hade gärna stannat längre.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Så mysigt och lugnt boende precis vid ha...

Rekommenderad av Emma, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Så mysigt och lugnt boende precis vid havet. Fräscht och simpelt! Tack för en bra vistelse ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

God frukost. Charmig byggnad.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“God frukost. Charmig byggnad. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Sveriges finste vandrarhem!

Rekommenderad av Mårten, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Helt fantastiskt boende och en magisk omgivning. Nästa gång stannar vi längre!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

peaceful and charming place

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien lör 13 jul 2019)
“Very nice place to enjoy nature in a very preserved environment from a very charming place. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart och funktionellt

Rekommenderad av Birgitta Tell, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Ett boende av mycket hög kvalitet alla kategorier. Ordning och reda, funktionella lösningar i kök och duschar och ett mycket bra bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället