STF Haväng Vandrarhem

Adress: Skepparpsgården, Haväng, 27737 Kivik  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 99% (200 av 203 rekommenderar) (49 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(200 av 203rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 53)

Fantastiskt boende i fantastisk miljö

Rekommenderad av Lovisa, Sverige (Sverige tis 16 jun 2020)
“Hela omgivningen i Haväng är underbar. Den fina Skånelängan med bra faciliteter, trädgården, Brösarps backar och stranden. Det här är verkligen ett ställe att koppla av. Vi hade planerat och gjorde en del besök runt omkring, men nu i efterhand hade jag valt att bara stanna på vandrarhemmet och vandra i naturen. Vi var där två nätter men när vi kom hem kändes det som en hel veckas avkopplande semester. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lugnt och idylliskt belägen med mysig in...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 14 jun 2020)
“Lugnt och idylliskt belägen med mysig innergård och trädgård med gott om plats för alla gäster, roligt att man lyckats bevara den gamla byggnadens charm. Väldigt fin natur rutom, såväl längs med havet som med Verkeån. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbar plats på jorden!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 jun 2020)
“Genuin känsla i den gamla gården som så varsamt har fått behålla sin charm. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vänhäng på Österlen

Rekommenderad av Jörgen, Sverige (Sverige mån 08 jun 2020)
“Efter en fantastisk vandring i varierande väder, från Hallamölla till Haväng, landade vi på det underbart mysiga vandrarhemmet Haväng Skepparsgården. Fick en supermysig grillkväll och god natts sömn innan en mycket bra frukost i trevlig regi. Stort tack, vi kommer tillbaka! Vandrarhälsningar ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

En idyll mellan Hav och Äng

Rekommenderad av Husfriden, Sverige (Sverige tis 26 maj 2020)
“En mysig skånegård på utsidan och ett väl fungerande vandrarhem på insidan. Personligt bemötande. God frukost med hembakat bröd och hemlagad sylt. Gott. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin boende i fantastiskt miljö! Trevlig ...

Rekommenderad av Tommy, Sverige (Sverige mån 25 maj 2020)
“Fin boende i fantastiskt miljö! Trevlig och hjälpsamma värdar. Bra städning och faciliteter, såsom välutrustat kök och bra duschar. Frukosten var trevlig med nybakt bröd och lokala råvaror. Närheten till Sveriges kanske bästa strand samt vandringsleder i toppklass gör detta till ett mycket bra boende för att utforska österlen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Haväng våren 2020

Rekommenderad av Joachim Hallor, Sverige (Sverige sön 24 maj 2020)
“Underbar miljö och god service ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Toppenställe i härlig miljö och bästa bemötande

Rekommenderad av Erik o Maria, Sverige (Sverige tor 21 maj 2020)
“Haväng i sig är unikt. Vandrarhemmet en härlig plats mitt i det unika. Personalen är genuint trevlig, vänlig och angelägen om att få gästen att känna sig välkommen. Visar både respektfullt avstånd och nära vänlighet och tillmötesgående. Mycket fin och god frukost. Tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastist pittoreskt

Rekommenderad av Vandringskollektivet, Sverige (Sverige tis 12 maj 2020)
“Efter att ha vandrat en mil längs en gudomligt vacker kust så kändes det helt rätt att komma fram till det här vackra boendet. Att det var fräscht, hade ett bra gemensamhetskök och gullig innergård var en trevlig bonus. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende i vacker miljö

Rekommenderad av Klambyhof, Sverige (Sverige tor 26 sep 2019)
“Mycket trevligt bemötande av Per! Boendet var ok, rent o lagom stort för vår tid på vandrarhemmet ! God , stor frukost!!! Tack för allt!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.