STF Norberg Vandrarhem

Adress: Gruvbyn, Klackberg, 73891 Norberg
Område: Västmanland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 30 av 32 rekommenderar (10 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(30 av 32rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,2 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Unken lukt i trappan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Vi bodde på övervåningen och det luktade inte gott. Eventuellt mögel? Det var värst i trappan - men även i lägenheten. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rymligt, enkel standard men helt ok. För...

Rekommenderad av Elisabeth, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Rymligt, enkel standard men helt ok. För oss var sängarna i mjukaste laget. Det hade varit trevligt med lokal info om huset/området eftersom det verkade vara äldre bruks/arbetarbostader”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt värdfolk!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Vänligt och trevligt bemötande ochen stor generositet, det får oss att minnas vistelsen med glädje.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rymlig och trevlig lägenhet som tyvärr b...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 jul 2021)
“Rymlig och trevlig lägenhet som tyvärr blev en negativ upplevelse på grund av dåligt engagemang och känsla.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende nära Bruksleden och Klackberg.

Rekommenderad av Knotan, Sverige (Sverige tis 25 maj 2021)
“Helt ok boende under några dagars vandring på Bruksleden.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Really nice place! Spent 5 days with kid...

Rekommenderad av HappyMother, Sverige (Sverige mån 12 apr 2021)
“Really nice place! Spent 5 days with kids (5, 13, 15) and highly recommend!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Övernattning

Rekommenderad av joel80, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Min man och jag var på genomresa och behövde vila innan nästa dags resa till vårt sommarhus utanför Sundsvall. Då maken tillhör riskgruppen för Covid 19 söker vi oss till ställen där riktlinjerna kan följas. Det här stället var perfekt för det. Saknade STF-skylt vid infart och det fanns ingenstans några tecken att det är ett STF-vandrarhem. Vi fick fråga förbipasserande var vi skulle anmäla vår ankomst. En man kom ut och pekade och informerade helt kort. I stora drag var det rent i kök och badrum men dammet låg tjockt på sina ställen. Bara lite allergisk så det gick bra, och det var skönt väder för att ta en promenad i skogen. Bra städutrustning, bara utslitet golvmunstycke (Finns att beställa på nätet) till Nilfiskdammsugaren. Det är ändå roligt att se olika typer av vandrarhem, detta gav också en historisk inblick i gruvarbetarens bostad med bl.a. vadd mellan innanfönstren och klisterremsor. De hade ju inte nymodigheter som luftluft värmepump som nu var installerad, tyvärr stannade värmen i hallen där pumpen satt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av Mikael, Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“På plussidan ligger att boendet faktiskt är en lägenhet med egen köksdel, dusch, toa och sovrum. Ligger också naturskönt. På minussidan att det är slitet. Trots allt prisvärt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert område med brukshusen. Värden på...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Vackert område med brukshusen. Värden påstod ha mailat mig men det fanns inget mail alls i min box. Vi fick betala för en till. Sedan blev det sämre. Helt ok med den lilla lägenheten på vinden men det måste varit djur innan eller mögel för tre av fyra i familjen fick problem och astmatikern sov i bilen då andningen bara blev värre trots att vi dammsög ordentligt under och bakom säng (där var inte städat innan), mattor och fick till slut upp det lilla fönstret i rummet. Det stora fönstret i stora rummet gick inte att öppna (igentejpade?), ingen gardin att dra för så vi hängde överkast och handdukar för att få mörkt , sprucket porslin och slitet husgeråd. ett litet sovrum utan fönster o rätt instängt. Toaletten är 70-tals stil men funkade helt ok. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 0 av 0

Gruvbyn, Norberg

Rekommenderad av Maggan, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“I dessa coronatider var det ett perfekt boende för oss. En egen lägenhet, egen ingång, kök, dusch och toalett. Bra vardagsrum med två sängar, två sköna fåtöljer och TV. Pelargoner i fönstren i både kök och sovrum. En vacker gardin med tulpaner som täckte det stora fönstret. Sjön Noren ligger intill med goda badmöjligheter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.