STF Norberg Vandrarhem

Adress: Gruvbyn, Klackberg, 73891 Norberg  visa karta
Område: Västmanland (Naturnära)
Gästbetyg: 91% (21 av 23 rekommenderar) (7 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(21 av 23rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Övernattning

Rekommenderad av joel80, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Min man och jag var på genomresa och behövde vila innan nästa dags resa till vårt sommarhus utanför Sundsvall. Då maken tillhör riskgruppen för Covid 19 söker vi oss till ställen där riktlinjerna kan följas. Det här stället var perfekt för det. Saknade STF-skylt vid infart och det fanns ingenstans några tecken att det är ett STF-vandrarhem. Vi fick fråga förbipasserande var vi skulle anmäla vår ankomst. En man kom ut och pekade och informerade helt kort. I stora drag var det rent i kök och badrum men dammet låg tjockt på sina ställen. Bara lite allergisk så det gick bra, och det var skönt väder för att ta en promenad i skogen. Bra städutrustning, bara utslitet golvmunstycke (Finns att beställa på nätet) till Nilfiskdammsugaren. Det är ändå roligt att se olika typer av vandrarhem, detta gav också en historisk inblick i gruvarbetarens bostad med bl.a. vadd mellan innanfönstren och klisterremsor. De hade ju inte nymodigheter som luftluft värmepump som nu var installerad, tyvärr stannade värmen i hallen där pumpen satt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av Mikael, Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“På plussidan ligger att boendet faktiskt är en lägenhet med egen köksdel, dusch, toa och sovrum. Ligger också naturskönt. På minussidan att det är slitet. Trots allt prisvärt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert område med brukshusen. Värden på...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Vackert område med brukshusen. Värden påstod ha mailat mig men det fanns inget mail alls i min box. Vi fick betala för en till. Sedan blev det sämre. Helt ok med den lilla lägenheten på vinden men det måste varit djur innan eller mögel för tre av fyra i familjen fick problem och astmatikern sov i bilen då andningen bara blev värre trots att vi dammsög ordentligt under och bakom säng (där var inte städat innan), mattor och fick till slut upp det lilla fönstret i rummet. Det stora fönstret i stora rummet gick inte att öppna (igentejpade?), ingen gardin att dra för så vi hängde överkast och handdukar för att få mörkt , sprucket porslin och slitet husgeråd. ett litet sovrum utan fönster o rätt instängt. Toaletten är 70-tals stil men funkade helt ok. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 0 av 0

Gruvbyn, Norberg

Rekommenderad av Maggan, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“I dessa coronatider var det ett perfekt boende för oss. En egen lägenhet, egen ingång, kök, dusch och toalett. Bra vardagsrum med två sängar, två sköna fåtöljer och TV. Pelargoner i fönstren i både kök och sovrum. En vacker gardin med tulpaner som täckte det stora fönstret. Sjön Noren ligger intill med goda badmöjligheter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Ett misstag hafe skett och boendet var f...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Ett misstag hafe skett och boendet var full när vi kom men värd paret löste det på bästa sätt och vi var mycket nöjda.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Platsen och stället och omgivningarna fi...

Ej rekommenderad av sol, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Platsen och stället och omgivningarna fina men rummen skulle behöva ett ansiktslyft.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Gruvarbetarbostaden

Rekommenderad av Saber , Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Hit åker man för att uppleva de fantastiska omgivningarna. Boendet i sig är ingen lyx, snarare lägre än standard, men det är ändå funktionellt och trivsamt om man inte har för höga krav. Vi återvände hit efter 7 år, och det var sig likt. Missa inte att ta en promenad till gruvområdet med Blå grottan, den är härlig! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint läge och boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 jun 2019)
“Naturnära och fint. Rekommenderas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.