STF Tofta gård/Orust Vandrarhem

Adress: Tofta gård, 47492 Ellös
Område: Västkusten (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 61 av 63 rekommenderar (16 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(61 av 63rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-29 av 29)

Mysigt boende

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Härliga omgivningar, mysigt och vackert. Enkla men rena rum. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

En fantastisk upplevelse med mycket mersmak

Rekommenderad av Elisabeth Strand, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Ett vandrarhem utöver det vanliga. Mycket prisvärt och supergod frukost. Trevliga omgivningar och mysigt med gårdsdjuren. Hit vill jag komma igen. Mycket trevligt värdpar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En fin och mysig gård med trevlig frukos...

Rekommenderad av Linn, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“En fin och mysig gård med trevlig frukostbuffé. Personalen såg vi endast på frukost och utcheckning, och deras bemötande gjorde väldigt lite intryck - de var fåordiga och diskreta. Rummet vi bodde i var stort, men dåligt städat. Det satt en död harkrank på väggen och satt spindelväv mellan sängen och väggen. Det var otroligt lyhört - både utifrån och inifrån. Vi hörde varje steg folk tog,varje dörr som stängdes och nästan varje ord som sas. Trots detta så upplever jag vistelsen som prisvärd. Det var billigt, trots tillägg för frukost och städning, och Vandrarhemmets läge var för oss perfekt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tofta Gård

Rekommenderad av Magnus Frisk, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Utmärkt vh med stor parkliknande ”trädgård”. Barnvänligt. Höns och getter sprider trivsel. Lite långt till badet. Trevlig personal. Prisvärt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

För litet kök o utrusning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Köket med endast en spis, ugn o en diskho med vatten o för disk är alldeles för lite till så många familjer!!! Krävs minst det dubbla i uppsättning för ok. För att inte tala om nu i Corona tider!!!! På tok för tätt o krävs att familjer lagar mat på heltokiges tider annars omöjligt. Det var dessutom fullt i alla rum vilket jag inte trodde ni tog in så många i Corona tider! Utrustningen i köket var minimal o en av kastrullerna var obrukbar, när jag tog i handtagen var de brännheta o jag höll på att få allt hett pastavattnet över mig. Brände mig rejält. I övrigt lite köksredskap. Vinglas är önskvärt. I övrigt mycket fina omgivningar o natur o bra för barn!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Idyllen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Mycket vackert plats. Ren och lugn och det fanns allt man behövde. Kommer tillbaka nästa år. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fick betala frukost och städning vid avbokning. Köp på plats!

Ej rekommenderad av Utomlandssvensk , Danmark (Danmark tis 07 jul 2020)
“När jag blev tvungen att avboka, då min 99-åriga släkting (som utflykten var för!) hade blivit dålig just innan avresa, ringde jag up. Vi hade bokat detta ställe då det var relativt nära där hon bor, och hon ville se havet en sista gång. Damen erbjöd inte att jag fick behålla pengarna för städning och frukost och Stf-medlemskap, som jag nu inte kunde använda. Hon sa bara, ganska ointresserad, att hon skulle avboka vistelsen. Jag frågade om det var nått att göra med pengarna, och det var det inte. Vi hade betalat 3500 kr. Man kunde ha erbjudit att pengarna för frukost och städning blev betalat tillbaka. Eller verkat bara lite intresserad av sin kund. Tråkig service. Jag skulle självklart ha köpt till frukost och städning vid ankomst, tänkte nog bara att det var vistelsen, som det var 7 dagar innan, man inte kunde få tillbaka -inte servicen. Kommer aldrig tillbaka. ”
STF Tofta gård/Orust Vandrarhem svarar (sön 19 jul 2020)
Hej! Det har ingen som helst betydelse hur man bokar. Du ringde på morgonen för att säkerställa att allt var OK och sedan avbokade du 2 timmar senare Vi hade förberett för att ni skulle få vistelsen på det sätt ni önskade efter ett flertal samtal och mail. Att avboka på ankomstdagen är för sent för oss då vi förmodligen inte har möjlighet att hyra ut rummet till någon annan. Hälsningar Mia&Hans
Totalupplevelse 2 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Naturskönt läge

Rekommenderad av Staffan, Sverige (Sverige ons 24 jun 2020)
“Vandrarhemmet har stora härliga gräsytor och vackert naturområden ner till havet och bryggan. Stort fint frukosten och stor terrass med din utsikt. God riklig frukost. Tillgång till affär vid ganska närliggande camping”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Orusts pärla

Rekommenderad av BoG, Sverige (Sverige ons 17 jun 2020)
“Fantastiskt mysigt ställe med alla byggnader och annat i mycket bra "tillstånd". Allt välordnat och prydligt, en riktig oas för avkoppling i skön miljö. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.