STF Tofta gård/Orust Vandrarhem

Adress: Tofta gård, 47492 Ellös
Område: Västkusten (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 115 av 119 rekommenderar (24 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(115 av 119rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 24)

Tofta Gård

Rekommenderad av Magnus Frisk, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Utmärkt vh med stor parkliknande ”trädgård”. Barnvänligt. Höns och getter sprider trivsel. Lite långt till badet. Trevlig personal. Prisvärt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

För litet kök o utrusning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Köket med endast en spis, ugn o en diskho med vatten o för disk är alldeles för lite till så många familjer!!! Krävs minst det dubbla i uppsättning för ok. För att inte tala om nu i Corona tider!!!! På tok för tätt o krävs att familjer lagar mat på heltokiges tider annars omöjligt. Det var dessutom fullt i alla rum vilket jag inte trodde ni tog in så många i Corona tider! Utrustningen i köket var minimal o en av kastrullerna var obrukbar, när jag tog i handtagen var de brännheta o jag höll på att få allt hett pastavattnet över mig. Brände mig rejält. I övrigt lite köksredskap. Vinglas är önskvärt. I övrigt mycket fina omgivningar o natur o bra för barn!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Idyllen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Mycket vackert plats. Ren och lugn och det fanns allt man behövde. Kommer tillbaka nästa år. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fick betala frukost och städning vid avbokning. Köp på plats!

Ej rekommenderad av Utomlandssvensk , Danmark (Danmark tis 07 jul 2020)
“När jag blev tvungen att avboka, då min 99-åriga släkting (som utflykten var för!) hade blivit dålig just innan avresa, ringde jag up. Vi hade bokat detta ställe då det var relativt nära där hon bor, och hon ville se havet en sista gång. Damen erbjöd inte att jag fick behålla pengarna för städning och frukost och Stf-medlemskap, som jag nu inte kunde använda. Hon sa bara, ganska ointresserad, att hon skulle avboka vistelsen. Jag frågade om det var nått att göra med pengarna, och det var det inte. Vi hade betalat 3500 kr. Man kunde ha erbjudit att pengarna för frukost och städning blev betalat tillbaka. Eller verkat bara lite intresserad av sin kund. Tråkig service. Jag skulle självklart ha köpt till frukost och städning vid ankomst, tänkte nog bara att det var vistelsen, som det var 7 dagar innan, man inte kunde få tillbaka -inte servicen. Kommer aldrig tillbaka. ”
STF Tofta gård/Orust Vandrarhem svarar (sön 19 jul 2020)
Hej! Det har ingen som helst betydelse hur man bokar. Du ringde på morgonen för att säkerställa att allt var OK och sedan avbokade du 2 timmar senare Vi hade förberett för att ni skulle få vistelsen på det sätt ni önskade efter ett flertal samtal och mail. Att avboka på ankomstdagen är för sent för oss då vi förmodligen inte har möjlighet att hyra ut rummet till någon annan. Hälsningar Mia&Hans
Totalupplevelse 2 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Naturskönt läge

Rekommenderad av Staffan, Sverige (Sverige ons 24 jun 2020)
“Vandrarhemmet har stora härliga gräsytor och vackert naturområden ner till havet och bryggan. Stort fint frukosten och stor terrass med din utsikt. God riklig frukost. Tillgång till affär vid ganska närliggande camping”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Orusts pärla

Rekommenderad av BoG, Sverige (Sverige ons 17 jun 2020)
“Fantastiskt mysigt ställe med alla byggnader och annat i mycket bra "tillstånd". Allt välordnat och prydligt, en riktig oas för avkoppling i skön miljö. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fin yttre miljö, fin frukost, bra rum oc...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 aug 2019)
“Fin yttre miljö, fin frukost, bra rum och sköna sängar. Mycket små hygienutrymmen som skulle delas med 2 andra rum. Tråkigt gemensamt utrymme med nedsuttna möbler och gammal Tv. Lite hög prisnivå för standarden ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Utvärdering

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Enkelt o bra. Saknar dock sopsortering. Allt slängdes i samma säck. Inte bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Läge och omgivning

Rekommenderad av Sunny boy, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Ett mkt bra läge för avkoppling och rekreation. Kunde varit närmre till havsbad men det löste sig. Inte så långt till fina platser som mollösund, käringön mm.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk miljö både boende och område

Rekommenderad av Anders h, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Så fint boende och miljön runt är både enkelt tillgänglig och vacker. Promenaden ner till vattnet är riktigt fin. Ordning o reda på boendet. Trevlig personal. Fin frukost o att sitt på den fina verandan eller ute o senil höra Bohuslän var en riktigt bra star på dagen. Kan verkligen rekommenderas. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.