STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem

Adress: Lilla Tyresö, Kyrkvägen 5, 13560 Tyresö  visa karta
Område: Stockholm (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 98% (157 av 161 rekommenderar) (34 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(157 av 161rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 34)

Tack!

Rekommenderad av Mari, Sverige (Sverige tis 01 okt 2019)
“Härlig vandringshelg. Underbar frukost och trevligt ställe. Bara en bastu saknades 😉 Nästa gång beställer vi sol också! ”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (tor 03 okt 2019)
Hej Mari Tack för fin återkoppling. Ledsen för bastun, hoppas den snart är åtgärdad. Om jag ändå kunde sälja finväder, det skulle kännas bra;-) Varmt välkommen åter Mvh Johanna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Finfint vandrarhem

Rekommenderad av Paula , Sverige (Sverige ons 14 aug 2019)
“Hemtrevligt, mysigt, mycket bra frukostkorg, bra sängar, ordning och reda och tydlig information och kommunikation. ”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (mån 26 aug 2019)
Hej Tack för er återkoppling, så fint att allt varit bra. Varmt välkomnar åter Mvh Johanna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost och matsäck

Rekommenderad av Dulcinea, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Att betala mer än 1000 kr för rubricerade var alldeles för mycket. Dessutom enahanda.”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (tis 06 aug 2019)
Hej Tack för din återkoppling. Förstår inte riktigt vad du menar med 1000kr för frukost/matsäck. Våra priser för frukost och matsäck är rimliga för de varor som vi lägger i korgen. Frukostkorg 95kr/dag Matsäcken 85kr/dag Mvh Johanna
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket för pengarna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“ Väl tilltagen frukost och lunchpaket. ”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (mån 26 aug 2019)
Hej Tack för återkoppling. Så bra då hoppas jag ni blev mätta. Varmt välkomna åter Mvh Johanna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt och fräscht vandrarhem

Rekommenderad av Anna W, Sverige (Sverige sön 02 jun 2019)
“Härligt läge i fint renoverat hus nära Tyresö slott. Köket var otroligt trevligt och fräscht trots att det säkert passerar många människor där. Mysig gillestuga med bastu och duschar om man blir många.Toppen helt enkelt!”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (tis 18 jun 2019)
Hej Anna Tack , så härligt att höra att ni trivdes hos oss. varmt välkommen åter Mvh Johanna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt, fräscht, vackert och trevligt!

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige sön 02 jun 2019)
“Väldigt fina byggnader, invändigt såväl som utvändigt. Fräscha utrymmen, väldigt bra kommunikation kring ankomst. Frukost och matsäckspaket var fantastiska! Superfina omgivningar med bra vandringsleder och caféer alldeles i närheten. Dessutom lätt att ta sig till utan bil. Rekommenderas varmt!”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (tis 18 jun 2019)
Hej Lena Tack för fina ord om vår fina plats Varmt välkommen åter Mvh Johanna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett magiskt dygn i sagornas värld

Rekommenderad av Therese & Alwin , Sverige (Sverige mån 27 maj 2019)
“Vi spenderade ett helt magiskt dygn på Lilla Tyresö som överträffade våra förväntningar en miljon gånger. Rummet var otroligt fint med kakelugn, sköna sängar, blommande syrener utanför fönstret och utsikt mot Tyresö slott. Nere på ängen förbereddes det för medeltidsdagarna och det var som att stiga rakt in i en annan värld, en sagornas värld. Vi kände oss som kungligheter när vi myste omkring. Tusen tack för ett fantastiskt fint välkomnande, vi stormtrivdes och kommer garanterat tillbaka. ”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (tis 18 jun 2019)
Hej Ja ni fick verkligen första parkett till hela skådespelet. Så kul att det blev så bra. Varmt välkomna åter Mvh Johanna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla nära fantastisk natur!

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Så fint vandrarhem precis i närheten av fantastisk natur. Vi fick med oss kartor som passade våra barn perfekt och lunchpaket som vi njöt av i skogen. Jättetrevligt bemötande av de som driver vandrarhemmet. Jättefina rum och mysiga allmänna utrymmen. Kommer definitivt tillbaka! Tack!”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (tis 18 jun 2019)
Tack Jenny så bra tt ni fick en fin vistelse hos oss och att barnen trivdes. Varmt välkomna åter Mvh Johanna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Home sweet home

Rekommenderad av dudley, Sverige (Sverige sön 21 apr 2019)
“Ren, stylig, fräsch och ändå enkel/rustik kvalité inredning med en personlig känsla i alla detaljer. Varm boende, tom golvvarme i duschen! Fantastisk vänlig och personlig bemötande som överträffade våra förväntningar med vandringstips och skjuts till den närliggande nationalparken. Den bästa vandrarhem jag har upplevde i hela Sverige!”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (tis 18 jun 2019)
Å tack för fina ord. Vi gör så gott vi kan med våra historiska hus för att våra gäster ska trivas. Varmt välkomna åter Mvh Johanna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mest bra

Rekommenderad av Pilgrim, Sverige (Sverige tis 12 mar 2019)
“Det var bökigt att boka och bemötandet i telefon inte så serviceinriktat. En annan som skulle bott där samtidigt hoppade av vår kura p g a det! De var sent ute med incheckningskoden också. Däremot trevligt bemötande på plats när jag kom och i efterhand i mailkontakt om utcheckning.”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (tis 18 jun 2019)
Tack för er återkoppling, vi är medvetna om att det kan vara lite knepigt att boka på nätet, men tyvärr rår vi inte över bokningssystemet. Vi skickar vårt incheckningsmeddelande från 15:00 ankomstdagen eller senast innan vi stänger. Vi försökte ge så bra information som möjligt om boendet till er, dock var det flesta frågor om pilgrimsarrangemanget som vi inte var medarrangörer för. Vi upplevde att flera av er inte var nöjda med den information ni fått om arrangemanget. Och vi beklagar att vi inte kunde hjälpa er kring det. Varmt välkomna åter
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället