STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem

Adress: Lilla Tyresö, Kyrkvägen 5, 13560 Tyresö  visa karta
Område: Stockholm (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 98% (99 av 101 rekommenderar) (25 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(99 av 101rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 25)

Mycket trevliga tjejer som man får prata...

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige mån 16 mar 2020)
“Mycket trevliga tjejer som man får prata med på Tyresö vandrarhem”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

En vandrarhemspärla

Rekommenderad av Anna P, Sverige (Sverige tis 14 jan 2020)
“Vi trivdes mycket bra i detta finavandrarhem i kanten av Tyresö slottspark o med en härlig skogsvandring om knuten Välskött o mysigt med fint utflyktspaket och frukostkorg”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nyårs retreat

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige tor 09 jan 2020)
“Vi njöt av att bo i den gamla fina handelsboden med sin gamla charm bevarad. Fräscht o fint i kök, våtutrymmen och övriga utrymmen. Trevligt med hälsningsmeddelande på frukostkorgen från STF värdarna! Rejält tilltagen frukost med gott sortiment. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt mysigt och perfekt läge!

Rekommenderad av Hanna , Sverige (Sverige tor 02 jan 2020)
“Vandrarhemmet är väldigt vackert med fina rum (jag bodde i Prinsvillan). Väldigt bra gästkök, under lågsäsong kan man beställa en fin och generös frukostkorg. Busshållplats bara något hundratal meter från vandrarhemmet och fina omgivningar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

greatorganization in Lilla Tyresö

Rekommenderad av Claudine, Sverige (Sverige mån 16 dec 2019)
“I have been in Lilla Tyresö for some years now, either for work or on holidays, alone or with friends and it has always been a great organization and environment”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Helgboende

Rekommenderad av Familjen från norr, Sverige (Sverige tis 03 dec 2019)
“Vi var fyra vuxne och ett barn i skolåldern som hade två övernattningar. Vi vuxna har bott på Lilla Tyresö tidigare flera gånger. Dagtid vistades vi på olika arrangemang. Det fungerade relativt bra nu också , när vi var fler tillsammans. Denna gång hade vi dusch och toa i anslutning till hallen och inte vid rummet: alltså inte lika bekvämt. Sovalkoven var trång och i minsta laget, men för två nätter gick det ändå skapligt. Julmarknaden som arrangerades samma helg var inte till besvär, snarare tvärtom då vi fick trevligt sällskap. På det hela taget är vi som vanligt nöjda!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nära naturen bredvid staden

Rekommenderad av Skvadern, Sverige (Sverige tis 19 nov 2019)
“Bra och enkel kontakt med personalen trots att vi aldrig träffades. Incheckning via telefon och tillgång till kodlås, enkelt! Svagheten var parkering som eftersom den närmaste är avgiftsbelagd, trots läget "på landet". Cykelavstånd till Tyresta NP och invid Stockholms södra skärgård. Kul att slottet alldeles bredvid har både ett café och en restaurang. Synd att vi missade TVn i fina källaren, då det var en spännande landskamp att se. Lite bättre skyltning, tack. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hemtrevlig atmosfär

Rekommenderad av Lennart Andersson , Sverige (Sverige tis 12 nov 2019)
“Mysigt vandrarhem, Välutrustad ordning och reda. Otroligt trevlig personal ❤️ ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bo kungligt i Prinsvillan!

Rekommenderad av Jill, Sverige (Sverige sön 10 nov 2019)
“Vilket underbart boende vi fick på vandrarhemmet Lilla Tyresö! Det är inte ofta man har kakelugn på rummet och handmålade väggdekorationer i matsalen. Hela atmosfären på stället var trivsam och personalen var mycket hjälpsam och vänlig. Omgivningarna är oerhört vackra med slottet och kyrkan intill samt stora naturområden att vandra i. Vi hade en väldigt fin helg på Lilla Tyresö och kan varmt rekommendera stället till andra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gemytligt!

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige ons 06 nov 2019)
“Vi är nöjda med allt utom att det inte finns källsortering! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.