STF Sälen/Gräsheden Vandrarhem

Adress: Gräsheden 3, 78067 Sälen  visa karta
Område: Dalarna (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 100% (38 av 38 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(38 av 38rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Välstädat boende med allt man behöver. I...

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige tis 28 jan 2020)
“Välstädat boende med allt man behöver. Inte högsta standarden men priset gör det väldigt förmånligt. Bra placering mellan trysil och Sälen. Skulle absolut komma tillbaka”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig vistelse med plus och minus

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 09 jan 2020)
“Rent rum med bra pris men ganska gammalt och inte så fint. Vi fick ladda Elbil i vanligt uttag vilket var bra, priset på 5kr/kWh var dock högt. Trevligt att man kunde hyra bastun och boka den. Det använde vi flitigt. Trevlig och lugn stämning. Bra kök men i minsta laget precis runt middagstid. Vi drack inget kaffe till frukosten som vi betalade 90 kr/press/dag för och ville därför ta med lite i en thermos ut i backen men det gillades inte.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nice Hostel, great Owner

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland tis 13 aug 2019)
“Nice Hostel, great Owner”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hundliv i Gräsheden

Rekommenderad av Jocke, Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Mark, Lollo och Ulrika har ett mycket trevligt koncept där hundägare på ett enkelt och socialt sätt kommer ut i den vackra, omväxlande naturen och får en hel del kunskap med sig i bagaget hem. Boendet är prydligt och rent, maten är rejäl husmanskost och ägaren Mark, en engelsman i förskingringen, stortrivs i sin roll. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppen

Rekommenderad av Per-Olof Jansson, Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Mycket trevligt ställe. God mat och trevlig personal. Ligger nära till fantastiska vandringar. Kan verkligen rekommenderas ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra att det fanns rum där man kunde ha m...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 mar 2019)
“Bra att det fanns rum där man kunde ha med sig hund. Toppen med bastu och skidspår runt knuten. Tyst och lugnt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Välskött!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 14 mar 2019)
“Trevligt och välskött vandrarhem. Underbar utsikt från rummet och oerhört vackra omgivningar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt o välkommnande!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 feb 2019)
“Kanon mottagande från första sekund. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Läget på vandrarhemmet ligger bra mellan...

Rekommenderad av Berit Djuse, Sverige (Sverige tis 12 feb 2019)
“Läget på vandrarhemmet ligger bra mellan fjälltopparna. Vi fick ett väldigt bra bemötande från vandrarhemsvärden. Vandrarhemmet var mysigt vilket är väldigt viktigt. I rummet fanns det ett fungerande element som gick att reglera. Vi har i januari bott på två olika hotell och båda gångerna var det jättekalit på rummen eftersom elementen var trasiga, vi uppskattade att bo i ett varmt rum den här gången :-) Jag kommer gärna tillbaka och bor där igen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sandnong

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 08 jan 2019)
“Vid vårt besök var det väldigt halt.viss sändning hade utförts men inte tillräckligt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.