STF Sälen/Gräsheden Vandrarhem

Adress: Gräsheden 3, 78067 Sälen
Område: Dalarna (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 28 av 28 rekommenderar (9 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(28 av 28rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Bra boende, lyhört

Ej rekommenderad av Vandrare, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Boendet i sin helhet var bra. Ligger en bit utanför sälen och man får köra till de ställen man vill till. Boendet i helhet kändes fräscht och han som hade hand om boendet städade bra i kök etc. Vi hade rummet bredvid köket och då det var mycket lyhört och man hörde allt så vaknade man lätt när någon var i köket. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Slitet, smutsigt och dålig ordning

Ej rekommenderad av Christian Engvall, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Stort behov av renovering och uppfräschning. Svartmögel och dålig matta/vägg i toa/dusch Det saknades struktur och ordning i köket. Gammal mat framme i kastruller. Fullt med gammal, inte täckt mat i kylarna. Mögel i kaffebryggaren ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Trevligt vandrarhem

Rekommenderad av Carolina och Erik, Sverige (Sverige tis 30 mar 2021)
“Vi hade en fin vecka på vandrarhemmet i Gräsheden som ligger lite avsides i norra delen av Transtrandsfjällen/Sälen. Vandrarhemmet har stora sociala ytor så det var inte svårt att hålla avstånd till övriga gäster i dessa pandemitider. Mycket trevligt och vänligt bemötande från värden. Vi kommer gärna tillbaks en annan säsong.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt genuint med lokal expertis

Rekommenderad av Klara Andersson, Sverige (Sverige mån 22 feb 2021)
“Uppskattade vistelsen på STF Gräsheden jättemycket! Jag och min syster fick några väldigt mysiga dagars semester mycket tack vare det trevliga och hjälpsamma bemötandet på vandrarhemmet. STF- värden Mark gav oss värdefulla tips på spår och fjällturer och skapade en glad och trivsam atmosfär bland oss gäster. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt bemötande och utmärkt läge

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 24 sep 2020)
“Värden är mycket hjälpsam och skjutsar till utgångspunkt för vandring så att man kan vandra tillbaka till vandrarhemmet. Utmärkt initiativ. Nära Fulufjällets nationalpark som är en gömd pärla!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Alles super - toller Service, sehr leckeres Frühstück

Rekommenderad av PB, Tyskland (Tyskland mån 17 aug 2020)
“Wir haben uns sehr willkommen gefühlt - alles war sehr familiär. Äußerst sauber und ein leckeres Frühstück gab es auch. Alles in allem - klasse!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppenboende

Rekommenderad av GEL, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Trevligt vandrarhem med fin natur omkring sig. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En super trevlig kunnig värd med glimten...

Rekommenderad av Kerstin och Mats, Sverige (Sverige sön 02 aug 2020)
“En super trevlig kunnig värd med glimten i ögat och mycket humor. Vi har skrattat mycket varvat med vandringar av alla slag. Det är lugnt och fridfullt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Övrigt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Vackert beläget. Fin natur runtomkring. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Välstädat boende med allt man behöver. I...

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige tis 28 jan 2020)
“Välstädat boende med allt man behöver. Inte högsta standarden men priset gör det väldigt förmånligt. Bra placering mellan trysil och Sälen. Skulle absolut komma tillbaka”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.