STF Mörbylånga/Stora Frögården

Adress: Stora Frögården 12, 38660 Mörbylånga  visa karta
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 82% (75 av 91 rekommenderar) (30 recensioner)

Gästbetyg: 82%

(75 av 91rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 30)

Öland Roots

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Då festivalen Öland Roots arrangerades precis bredvid Vandrarhemmet fick detta stor påverkan på vår vistelse. Många besökare och artister bodde på Vandrarhemmet och dessa skilde sig markant från övriga gäster både vad det gäller dygnsrytm och matvanor, kylskåpen övergick till att vara alkoholförvaring och rökning skedde på hela området. Att vi inte fick information om detta då vi bokade är anmärkningsvärt och ett stort minus.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Restaurang

Rekommenderad av AnnaLena, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Väldigt trevligt att det finns en riktigt bra restaurang på vandrarhemmet”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Välutrustat vandrarhem m restaurant

Rekommenderad av Maria, Uppsala, Sverige (Sverige tor 11 jul 2019)
“Välutrustat, välplanerat, fräscht stort kök. Fin innergård med många vita trämöbler, ett och annat stenbits, och mycket vackra blommor i rabatterna. Supergoda napolitansk-inspirerade pizzor i restauranten. Cyklar finns. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt??

Ej rekommenderad av Gunilla , Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Som vandrarhem ej prisvärt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Finfint boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 28 jun 2019)
“Stora Frögården är ett toppenboende. Härliga omgivningar med bad och fågelskådning inom gångavstånd. Ordinär helt ok frukost. Restaurangen levererade god italiensk á la carte. Många beställde pizza men vi vågade oss på havsabborren och lammribsen som var delikata. Vi kommer att återvända😀.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 20 jun 2019)
“Vi hade beställt och betalat frukost i förväg. Vi vandrade Mörbylångaleden. Eftersom det var värmebölja ville vi starta tidigt på morgonen och frågade om vi kunde få med oss frukost eller få något att fixa själva. Föreståndaren var helt oförstående för det så vi startade vår dag utan frukost. Lite opraktiskt när man är ute på vandring.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stora Frö

Rekommenderad av Tonni, Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Fina omgivningar, fin innergård, jättefint kök. Bäddmadrasserna i vårt rum 10 cm bredare än sängen vilket innebar att de gled de åt sidan när man vände sig i sängen,väldigt irriterande. Köp bäddmadrasser som är anpassade till sängarna! Duschdraperi som var både för brett och för långt mellan duschväggarna, inte det fräschaste! Luktade lite unket på rummet, ventil saknas i rummen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Naturnära boende

Rekommenderad av Eva , Sverige (Sverige lör 18 maj 2019)
“Trevligt boende nära Kalmarsund med cykel- och gångvägar inpå knuten, charmiga rum, fräscht kök och fin innergård.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

varmt välkommen

Rekommenderad av Susisum, Sverige (Sverige lör 18 maj 2019)
“Vi blev varmt välkomnade och har varit nöjda med hela vår vistelse. Fint kök för självhushåll och bra frukost i matsal. Sov bra i sängarna och trivdes med den trevliga innergården och sjönära omgivningarna. Vi kommer definitivt tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Borde framgå bättre att ett trebäddsrum ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 25 apr 2019)
“Borde framgå bättre att ett trebäddsrum är lika stort som ett dubbelrum, fast med en extra säng. Bilden på rummet vid bokning (med våningssäng) motsvarade inte rummet (dubbelsäng + extrasäng). Dåligt diskade köksredskap i självhushållet. I övrigt mycket fint, i fint läge och med trevlig frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-28 17:01:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.