STF Mörbylånga/Stora Frögården

Adress: Stora Frögården 12, 38660 Mörbylånga  visa karta
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 84% (56 av 67 rekommenderar) (24 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(56 av 67rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 24)

Resturangen och rummen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Vi bodde i rummet närmast restaurangen, i restaurangen pågick en fest i flera timmar som störde ( ljudet hördes alldeles för mycket i rummet) Detta är inte bra☹️ Vilket drar ner helhetsintrycket av anläggningen. Detta borde kunna ha skötts bättre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tyvärr mycket besviken på restaurangen. ...

Rekommenderad av Ann, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Tyvärr mycket besviken på restaurangen. Små portioner, usel service och frukosten var inte värd 90 kr. Äggen tog slut, brödet var trist, skinka billigaste sort, ingen äggröra etc. Rummen med dusch och wc var ok även om ventilatin var obefintlig. Rum med våningssäng var inte värd sitt pris. Städskrubb var fylld med tvätt som man förväntades klättra över för att få frsm städredskap”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Avsaknad täcke, mkt dålig kudde och vidbrända pizzor

Ej rekommenderad av dennis lindmark, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Vi beställde tre pizzor, obefintligt med ost och tomatsås och alla tre var vidbrända, jag pratade med servitören som svarade att det är så vi vill att våra pizzor ska vara, mina döttrar tyckte det blev pinsamt men jag bad honom framföra till kocken att vi var missnöjda men ingen åtgärd. Servitören var i 18-årsåldern och mkt orutinerad. Att svara som han gjorde var helt oacceptabelt, När jag skulle lägga mig saknades ett täcke i min säng och barnens kuddar var riktigt dåliga, 10 kronors kuddar från ikea, jag fotade dom och visade vid utcheckningen och hon som checkade ut visste vilka det var och höll med.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Öland Roots

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Då festivalen Öland Roots arrangerades precis bredvid Vandrarhemmet fick detta stor påverkan på vår vistelse. Många besökare och artister bodde på Vandrarhemmet och dessa skilde sig markant från övriga gäster både vad det gäller dygnsrytm och matvanor, kylskåpen övergick till att vara alkoholförvaring och rökning skedde på hela området. Att vi inte fick information om detta då vi bokade är anmärkningsvärt och ett stort minus.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Restaurang

Rekommenderad av AnnaLena, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Väldigt trevligt att det finns en riktigt bra restaurang på vandrarhemmet”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Välutrustat vandrarhem m restaurant

Rekommenderad av Maria, Uppsala, Sverige (Sverige tor 11 jul 2019)
“Välutrustat, välplanerat, fräscht stort kök. Fin innergård med många vita trämöbler, ett och annat stenbits, och mycket vackra blommor i rabatterna. Supergoda napolitansk-inspirerade pizzor i restauranten. Cyklar finns. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt??

Ej rekommenderad av Gunilla , Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Som vandrarhem ej prisvärt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Finfint boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 28 jun 2019)
“Stora Frögården är ett toppenboende. Härliga omgivningar med bad och fågelskådning inom gångavstånd. Ordinär helt ok frukost. Restaurangen levererade god italiensk á la carte. Många beställde pizza men vi vågade oss på havsabborren och lammribsen som var delikata. Vi kommer att återvända😀.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bristande uppföljning

Rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige fre 21 jun 2019)
“Vi kom till Frögården söndagkväll. På den gemensamma innergården var det överfulla papperskorgar och askkoppar, de var inte tömda när vi åkte hem på onsdag morgon, inte så trevligt att sitta och äta ute när det inte var tömt. En kaffebryggare var trasig, vi påtalade detta, den stod kvar och fler gäster använde den, men fick inget kaffe bryggt. Vi fick information att vi skulle märka upp våra egna varor som förvarades i kylskåpet med tejp, tejpen var slut och vi påtalade att det var så, men ingen ny tejp fanns när vi åkte hem.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 20 jun 2019)
“Vi hade beställt och betalat frukost i förväg. Vi vandrade Mörbylångaleden. Eftersom det var värmebölja ville vi starta tidigt på morgonen och frågade om vi kunde få med oss frukost eller få något att fixa själva. Föreståndaren var helt oförstående för det så vi startade vår dag utan frukost. Lite opraktiskt när man är ute på vandring.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-04-06 12:23:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.