STF Mörbylånga/Stora Frögården

Adress: Stora Frögården 12, 38660 Mörbylånga  visa karta
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 85% (66 av 78 rekommenderar) (24 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(66 av 78rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 29)

Vandrarhemmets restaurang

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Väldigt god mat, vi blev positivt överraskade över den höga nivån på maten. Supernöjda.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

varmvatten

Rekommenderad av gun, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Allt var bra utom att varmvattnet på rum 26 var för varmt och gick inte att ställa om.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vacker miljö

Rekommenderad av Två västeråsare på semester, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Vacker uteplats med träd och rabatter. Underbar plats för frukost en sommarmorgon. Närheten till havet och badplats får ett stort plus! Fina solnedgångar!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fick ett svalt och ointresserat välkomna...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Fick ett svalt och ointresserat välkomnande av en ung kille. Restaurangen var stängd fick vi veta den kvällen och därmed var närmsta ställe att äta och handla 7 km bort, det enda alternativet var tydligen att gå dit enligt killen, då hade vi redan vandrat under dagen. Vi hittade sedan ett par cyklar utanför receptionen, vi fick betala 160 kr för två cyklar för ett par timmar, småaktigt tyckte vi eftersom vi inte hade något annat alternativ. Vi fick ingen hjälp att justera sadeln, killen var noga med att poängtera att vi var tvungna att vara färdig med justering av cykel på 20 minuter eftersom han snart skulle sluta för dagen. Enkelt boende men mysigt runtom samt bra sällskapsytor. Svårt att rengöra duschen och vattnet var över hela golvet efter en dusch och eftersom det var en hög kant var det svårt att få bort vattnet. Inget boende jag rekommenderar, lite komiskt eftersom det var vårt enda STF-boende under vandringen, de andra boenden som ej var anslutna var väldigt engagerade och måna om sina gäster samt några var billigare. Cykel fick vi låna gratis på ett annat ställe ch vi fick hjälp med sadeljustering. Det krävs inte så mycket mer än intresse för gästen för att känna sig välkommen och vilja återvända! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Dålig standard på rum

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 24 jul 2019)
“Standarden på rummet med våningssäng var dålig. Gammalt rum som kändes ofräscht. Sämsta rum vi någonsin bott i. Även den externa duschen kändes ofräsch. Priset man betalar är inte alls i paritet med standard på rummet, när man lägger till kostnad för frukost och att man städar själv. Även det begränsade utbudet vid frukosten var en besvikelse. För övrigt bra läge på boendet och fräscht gemensamt kök.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Resturangen och rummen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Vi bodde i rummet närmast restaurangen, i restaurangen pågick en fest i flera timmar som störde ( ljudet hördes alldeles för mycket i rummet) Detta är inte bra☹️ Vilket drar ner helhetsintrycket av anläggningen. Detta borde kunna ha skötts bättre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tyvärr mycket besviken på restaurangen. ...

Rekommenderad av Ann, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Tyvärr mycket besviken på restaurangen. Små portioner, usel service och frukosten var inte värd 90 kr. Äggen tog slut, brödet var trist, skinka billigaste sort, ingen äggröra etc. Rummen med dusch och wc var ok även om ventilatin var obefintlig. Rum med våningssäng var inte värd sitt pris. Städskrubb var fylld med tvätt som man förväntades klättra över för att få frsm städredskap”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Avsaknad täcke, mkt dålig kudde och vidbrända pizzor

Ej rekommenderad av dennis lindmark, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Vi beställde tre pizzor, obefintligt med ost och tomatsås och alla tre var vidbrända, jag pratade med servitören som svarade att det är så vi vill att våra pizzor ska vara, mina döttrar tyckte det blev pinsamt men jag bad honom framföra till kocken att vi var missnöjda men ingen åtgärd. Servitören var i 18-årsåldern och mkt orutinerad. Att svara som han gjorde var helt oacceptabelt, När jag skulle lägga mig saknades ett täcke i min säng och barnens kuddar var riktigt dåliga, 10 kronors kuddar från ikea, jag fotade dom och visade vid utcheckningen och hon som checkade ut visste vilka det var och höll med.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Öland Roots

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Då festivalen Öland Roots arrangerades precis bredvid Vandrarhemmet fick detta stor påverkan på vår vistelse. Många besökare och artister bodde på Vandrarhemmet och dessa skilde sig markant från övriga gäster både vad det gäller dygnsrytm och matvanor, kylskåpen övergick till att vara alkoholförvaring och rökning skedde på hela området. Att vi inte fick information om detta då vi bokade är anmärkningsvärt och ett stort minus.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Restaurang

Rekommenderad av AnnaLena, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Väldigt trevligt att det finns en riktigt bra restaurang på vandrarhemmet”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.