STF Mörbylånga/Stora Frögården

Adress: Stora Frögården 12, 38660 Mörbylånga  visa karta
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 85% (66 av 78 rekommenderar) (24 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(66 av 78rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

Mycket folk och lite skit i hörnen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Spenderade nästan en vecka på Stora Frögråden. Super bra läge för oss som surfar men mycket spindelväv i taket inne på rummet och väldigt mycket folk. Förstår att det är högsäsong men borde varit lite mer uppstyrt kring vilka tider man ex kan vara i köket. Det borde finnas mer än ett kök. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Prisvärt boende i fin miljö

Rekommenderad av MF, , Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Vi bodde tre nätter på Stora Frögården på Öland. Läget var jättebra! Strax söder om Färjestaden och alldeles ute vid vattnet med egen strand. Lugnt, ostört och mysigt! Ingen trafik alls i närheten. Det gemensamma köket var väldigt fräscht! Man kunde äta inomhus i ett jättefint rum eller sitta i utemöblerna på den skyddade innergården. Jättefint! Vi bodde i ett rum med fem sängar och ett litet pentry. Det var enkel standard, men helt ok. Badrum och dusch hade problem med fukt, det var en fuktdoft som vi vädrade ut så gott det gick. Ventilationen var inte bra, men fönsterna var lätta att öppna så innan kvällen och myggen kom gick det bra att vädra! Vi var ute och löptränade en del och upplevde omgivningarna väldigt mysiga och bra! Ett utflyktsmål inom gångavstånd var Beijershamn som är ett fågelskådarområde och en historisk hamn. Vi åt på restaurangen en kväll, det var god mat och trevlig personal. Vi var väldigt nöjda och skulle lätt kunna åka dit igen, håller tummarna för en badrumsöversyn bara!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint läge, men...

Rekommenderad av Sparris, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Stora Frö har ett fantastiskt läge men är knappast prisvärt. 899kr för ett slitet och knapphändigt städat rum med dåliga sängar, egna lakan och inga frukostmöjligheter är dyrt. Vi bodde dagen efter på hotell i Kalmar med lakan och frukost för 911kr. Men vi badade i Kalmarsund på morgonen och det var fantastiskt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Hundvänligt

Rekommenderad av Monica, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Supermysigt ställe med egen badplats och god mat, där det också är hundvänligt. Stort plus för det!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

lyhört, slitet

Ej rekommenderad av S, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Otroligt lyhört (vi hörde rumsgrannarna prata, om folk var i köket (andra änden av huset) samt alla som öppnade/stängde dörren till sitt rum. Sängarna var små (korta och smala) och gnisslade så fort man rörde sig (jag hörde varje gång min rumskompis rörde sig i sängen). Helt ok badrum. Fräscht, stort kök där man kunde vara många samtidigt utan att trängas, bra restaurang och fin omgivning med nära till strand och stor uteplats. Bra för kortare stopp, vi stannade fyra nätter vilket gjorde att det lyhörda och små sängarna blev rätt irriterande. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Städgrejorna var urusla. Våtmoppen var s...

Rekommenderad av Krister Wahlström, Sverige (Sverige tis 09 jun 2020)
“Städgrejorna var urusla. Våtmoppen var skräp. Väldigt små rum för priset. Duschen läckte ut på golvet. Skitigt i städrummet. Stora Frögården är fantastisk men idag verkar all fokus ligga på pizzerian, resten förfaller. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Ett smultronställe vid Kalmar sund.

Rekommenderad av Ingrid Olsson, Sverige (Sverige mån 07 okt 2019)
“Ett väldigt trevligt vandrarhem med det lilla extra. Läget är fantastiskt och personalen gjorde allt för att vi skulle trivas. De tom lagade pizza åt oss när köket egentligen hade stängt. Allt för att vi skulle trivas. Ett ställe att återvända till många gånger. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi kommer gärna igen

Rekommenderad av DM, Tyskland (Tyskland sön 01 sep 2019)
“Mycket fint boende med hög standard. Top kök ochmatrum. Trevligt bemötande och god pizza i restaurangen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint fräscht rum. Fint gästkök. Väldigt...

Rekommenderad av Mrsx, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Fint fräscht rum. Fint gästkök. Väldigt sköna sängar. Dammigt och smutsigt under sängar men annars ok städat. Lyhört. Trist frukost utan det "lilla extra" och kaffet var löjligt svagt... Incheckningstider från STF stämmer inte. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ofräscht rum med dåligt underhåll

Ej rekommenderad av BKj, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Toalett och duschrummet är i stort behov av renovering. Men tills dess, börja med rengöring toll exempel ta bort smutsen i taket runt frånluftsventilen. Eller vad sögs om den ingrodda smutsen på golvet runt toalettstolen. Vatten hade läckt ut från duschkabinen under sargen mot golvet. Hopplöst at undvika att vatten kommer utanför kabinen vid duschning. Frukosten var helt i sin ordning. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.