STF Göteborg/ Mölnlycke/Wendelsberg

Adress: Wendelbergs folkhögskola,, 43535 Mölnlycke  visa karta
Område: Västkusten (Naturnära)
Gästbetyg: 98% (41 av 42 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(41 av 42rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Vi har bott här ett antal ggr men denna ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“Vi har bott här ett antal ggr men denna gång har totalupplevelsen försämrats. Frukostrummet var störigt och frukosten har också ändrats till det sämre. Tex råa ägg och de hårdkokta var löskokta. Juicen ljummen... Kvaliteten har blivit sämre men till samma pris. Vi fick heller inte reda på att lakan/handduk ingick i priset. Numera tydligen standard på stf's boende.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

A home away from home

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige ons 11 sep 2019)
“Magisk miljö och bara sååå mysigt att äta frukost bland elever och personal. Alltid lika trevligt bemötande. Jag längtar redan till nästa gång!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

det blev fel vid bokningen vi råkade bok...

Rekommenderad av Bertil, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“det blev fel vid bokningen vi råkade boka för 2x2 vi skulle ju ha ett rum för två personer. ( lite otydligt på bokningssidan)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

Omdöme

Rekommenderad av Sune, Sverige (Sverige sön 16 jun 2019)
“Hej ! Vi är mycket nöjda med vistelsen på Wendelsberg Vandrarhem i Mölnlycke. Det var faktiskt mycket bättre än förväntat och kommer gärna tillbaka vid nästa vistelse i Göteborg.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Best at all

Rekommenderad av Nobe, Tyskland (Tyskland tis 11 jun 2019)
“The breakfast room where unbeleivable. Everything good to very good. I will try again.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Underbara Wendelsberg!

Rekommenderad av Topanga, Sverige (Sverige tor 18 apr 2019)
“Tror det var mitt typ tionde besök, men jag tröttnar visst aldrig! Det är som att komma hem, men personalen är mysigare...! Kommer snart tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Parkering i området

Rekommenderad av H, Sverige (Sverige tis 12 feb 2019)
“Det enda negativa var när det var någon föreställning så fanns det ingen parkering när jag kom tillbaka till boendet. Borde kanske finnas reserverade platser för boende. Jag fick ställa mig på gatan för att sedan på kvällen gå ut och parkera om bilen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Historisk direktørvilla

Rekommenderad av Peter, Danmark (Danmark tis 23 okt 2018)
“Pragtfuld trævilla med slotslignende karakter i grønne, rolige (fridfulla) omgivelser bare 10 km fra storbyen. Mulighed for udflugter til Göteborg med offentlig transport. Interessant miljø med højskole og teatervirksomhed. Velholdt og meget rent ! Rimelig pris .”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Miljö

Rekommenderad av Gt, Sverige (Sverige ons 03 okt 2018)
“Vacker miljö, lugnt, fräscht”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.