STF Töcksfors/Turistgården Vandrarhem

Adress: Elgerudsvägen, 670 10 Töcksfors  visa karta
Område: Värmland (Naturnära)
Gästbetyg: 89% (34 av 38 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(34 av 38rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Lugnt läge trots närheten till E18

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Många intressanta platser i närheten av vandrarhemmet som ligger centralt men ändå lugnt och vackert.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Brödrost och gröt

Rekommenderad av Lars-Olof Magnusson, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“Brödrost och gröt på frukosten ?”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fräscht vandrarhem

Rekommenderad av UJ, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Rummet var enkelt men OK med tanke på priset. Kök och duschrum/WC var rymliga och fräscha. Svårt att sova pga all trafik alldeles intill vandrarhemmet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Miljö

Rekommenderad av Sven, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Fint läge, nära till bra restaurang”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

The location is excellent and easy to re...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland mån 22 jul 2019)
“The location is excellent and easy to reach but a little bit noisy due to the busy E18”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tafatt bemötande av två unga i reception...

Rekommenderad av Roger B, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Tafatt bemötande av två unga i receptionen. Verkade allmänt dåligt insatt i sina arbetsuppgifter.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ingenting för en småbarnsfamilj

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Sunkigt och slitet vandrarhem som har sett sina bästa dagar. Köket, WC och duschar var illaluktande pga mögel och otömda sopor. Rekommenderas inte!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

bortslarvad bokning

Rekommenderad av janne, Sverige (Sverige tis 26 feb 2019)
“vår bokning fanns ej när vi kom dit, ring alltid till vandrarhemmet några dagar innan och verifiera att bokningen finns där också, webststemet ej synkat med bokningsboken, vandrarhemmet var fullt vilket resulterade i nödlösning. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bättre än första intrycket

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 aug 2018)
“Rent och väl städat. Hade önskat latex madrasser i våningssängarna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Töcksfors STF

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 jul 2018)
“Jag fick inte det rum jag hade bokat och betalt. Skulle ha fått ett 1-bäddsrum med egen wc/dusch som jag uppfattade det vid bokning via nätet. Fick dock vara ensam i ett 4-personers rum istället och gemensam wc/dusch. Gjorde iofs inte så mycket den här gången då jag bara var på genomresa men det vore ju ändå bra om man får det man bokar och betalar för. Vandrarhemmet ligger fint vid kanalen bredvid kyrkan men sedan går också stora vägen mot Oslo utanför, vilket drog ned upplevelsen av det lugna och fina. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.