STF Sunne Hembygdsgård B&B

Adress: Hembygdsvägen 7, 686 31 Sunne
Område: Värmland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 22 av 23 rekommenderar (8 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(22 av 23rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

kulturresan

Rekommenderad av Istvan, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Hej och tack för en trevlig vistelse hos er. Vi kommer gärna tillbaka.Västanå teater har vi följt i många år. Hittade ett fantastiskt bad i Lysvik.åk dit om ni vill ha ett skönt bad.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fin omgivnlng

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Fin omgivnlng”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lugnt beläget b&b

Rekommenderad av Sofia , Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Väldigt lugnt och vackert beläget b&b. En kort promenad in till vackra Sunne. Stora ytor utomhus. Tyvärr var gladscafeet stängt när vi kom fram, den italienska glassen hade vi mer än gärna provat!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personligt bemötsnde!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Personligt bemötsnde!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kolla ventilationen tack!

Rekommenderad av Jojo, Sverige (Sverige fre 26 feb 2021)
“Egentligen jättenöjd, trevligt ställe som jag gärna återvänder till. Det som drar ner betyget är att ventilationen i rummet var obefintlig. Vaknade med en decimeter kondens längst ner på rutorna. Hela systemet måste ha varit avslaget eller ur funktion. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende längs E45

Rekommenderad av Nicka, Sverige (Sverige ons 03 feb 2021)
“STF:s vandrarhem i Sunne består av en liten samling äldre trähus i utkanten av ett villaområde. Vi sov i ett trebäddsrum, välstädat och med dusch och toalett i nära anslutning. Blev lite instängt, tips att sova med öppet fönster eller öppen drr till hallen. Trevligt värdpar som flyttat till Sverige från Nederländerna, talar god svenska. I coronatider var vi nästan de enda gästerna, men värdinnan var uppe och hade hotellfrukost färdig till oss kl 07. - Väldigt prisvärt med frukost, sängkläder, städning för 1100 kr! Vi tog det som mellanlandning på resa längre norrut, vi lär sova över i Sunne igen t ex när vi åker till Sälen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra naturnära Och fridfullt boende

Rekommenderad av Arvid , Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“BnBt ligger jättefint precis bredvid en skogsslinga för promenader eller springrunda. Nära ner till Sunne centrum med matbutik, bad och resturanger. Personerna som driver vandrarhemmet är supertrevliga och hjälper till med de önskemål man har. Finns en fin grillplats i direkt anslutning till boendet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hemtrevligt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Hemtrevlig miljö. Rent men varierande standard på sängarna. Vacker omgivning så det gör ont i ögonen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fin hembygdsgård

Rekommenderad av Kajsa, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Det är alltid trevligt att bo på en hembygdsgård. Det ger ett mervärde men tyvärr ofta lite dålig information om byggnader. Men känslan är fin. Ett plus var den goda glassen som såldes på gården och att det fanns en motionsslinga runt gården. Plus att det var nära stan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Idylliskt och trivsamt boende

Rekommenderad av Linnea, Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Rummet var fräscht - i nivå med vilket Scandic-hotell som helst. Läget var supermysigt och bjöd in till kvällspromenad kring hembygdsgården. Bemötandet var toppen: flexibelt, trevligt och personligt. Till och med grannarna var trevliga! Det står att det är gångavstånd till centrum, vilket är sant om man är på promenadhumör. Det var inte vi, så vi tog bilen. Bästa boendet under vår Värmlandsturné! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.